Neler Yeni

Yazılıma Nerden Başlamalıyım ?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,577
İsim
Taha yücel
ben c# ile başladım udemy diye bir siteden ama okulda pyhton öğreniyoruz c# ile başlamak doğrumu bir yazılımcı arkadaş bana öyle demişti ama okulda pyhton ile başlıcaz

1 haftadır c# öğrenmeye başladım

bide ekstra olarak yazılım öğrenmek için nerden dinlemeliyim öneriniz varsa

En İyi Cevap
Öncelikle yazılımın hangi dalından ilerleyeceğinize karar vermelisiniz.
Seçenekler;
  • Web Tasarım.
  • Mobil uygulama.
  • Veri Tabanı ve programcılığı
  • Oyun geliştirme.
Bunlardan birini seçmeniz ve o dala odaklanmanız gerekmektedir. Ancak eğitim sistemimizde şöyle güzel bir temel bulunuyor, öğrenciler dallara ayrılmadan zorunlu olarak C# öğretiliyor. Bu C# adındaki dil her türlü programlama mantığını algoritma mantığını size aşılıyor ve ilerde öğreneceğiniz dillere katkısı oluyor. Ben şahsen C# öğrenerek başladım ve ardından Web tasarıma yönelmiştim. Size de aynısını tavsiye edebilirim.

Eğer yardımcı olabildiysem ; Rapor > En iyi cevap şeklinde bildirirseniz sevinirim iyi forumlar...

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
knk web tasarımı olan biri veri tabanı programcısı ne yapıyor ne işi yapıyor bunları çok araştırmadım kısaca bahsede bilirmisin rica etsem
Web tasarımcı 2 dala ayrılıyor.
Front-end : En basiti bir siteye girdiğinizde karşınıza çıkan arayüzü tasarlıyor.
Back-end : Arayüzde gözükmeyen ama siteyi ayakta tutmaya yarayan kodları yazan kişi. kayıt sistemi veri tabanı gibi.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Engin Demiroğ bana göre bu işin Türkiye'de en iyisi. Ücretsiz de eğitim veriyor c# ile başladı eğitimi sana onu takip etmeni öneririm

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kimseyi dinlemeyin. Şunu okuyup karar verin;

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
ben c# ile başladım udemy diye bir siteden ama okulda pyhton öğreniyoruz c# ile başlamak doğrumu bir yazılımcı arkadaş bana öyle demişti ama okulda pyhton ile başlıcaz

1 haftadır c# öğrenmeye başladım

bide ekstra olarak yazılım öğrenmek için nerden dinlemeliyim öneriniz varsa
En başından kodlamadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,911
Üyeler
162,084
Son üye
zSkyMoon