Neler Yeni

Yazılıma Nerden Başlamalıyım ?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,581
İsim
Taha yücel
ben c# ile başladım udemy diye bir siteden ama okulda pyhton öğreniyoruz c# ile başlamak doğrumu bir yazılımcı arkadaş bana öyle demişti ama okulda pyhton ile başlıcaz

1 haftadır c# öğrenmeye başladım

bide ekstra olarak yazılım öğrenmek için nerden dinlemeliyim öneriniz varsa

En İyi Cevap
Öncelikle yazılımın hangi dalından ilerleyeceğinize karar vermelisiniz.
Seçenekler;
  • Web Tasarım.
  • Mobil uygulama.
  • Veri Tabanı ve programcılığı
  • Oyun geliştirme.
Bunlardan birini seçmeniz ve o dala odaklanmanız gerekmektedir. Ancak eğitim sistemimizde şöyle güzel bir temel bulunuyor, öğrenciler dallara ayrılmadan zorunlu olarak C# öğretiliyor. Bu C# adındaki dil her türlü programlama mantığını algoritma mantığını size aşılıyor ve ilerde öğreneceğiniz dillere katkısı oluyor. Ben şahsen C# öğrenerek başladım ve ardından Web tasarıma yönelmiştim. Size de aynısını tavsiye edebilirim.

Eğer yardımcı olabildiysem ; Rapor > En iyi cevap şeklinde bildirirseniz sevinirim iyi forumlar...

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
knk web tasarımı olan biri veri tabanı programcısı ne yapıyor ne işi yapıyor bunları çok araştırmadım kısaca bahsede bilirmisin rica etsem
Web tasarımcı 2 dala ayrılıyor.
Front-end : En basiti bir siteye girdiğinizde karşınıza çıkan arayüzü tasarlıyor.
Back-end : Arayüzde gözükmeyen ama siteyi ayakta tutmaya yarayan kodları yazan kişi. kayıt sistemi veri tabanı gibi.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Engin Demiroğ bana göre bu işin Türkiye'de en iyisi. Ücretsiz de eğitim veriyor c# ile başladı eğitimi sana onu takip etmeni öneririm

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kimseyi dinlemeyin. Şunu okuyup karar verin;

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
ben c# ile başladım udemy diye bir siteden ama okulda pyhton öğreniyoruz c# ile başlamak doğrumu bir yazılımcı arkadaş bana öyle demişti ama okulda pyhton ile başlıcaz

1 haftadır c# öğrenmeye başladım

bide ekstra olarak yazılım öğrenmek için nerden dinlemeliyim öneriniz varsa
En başından kodlamadan

Top Bottom