yok reis hem oyun oynayacağım hem yazılım yapacağım o yüzden güzel bir pc toplayacam işim saadece yazılım olsa alırım 4-5 k lık bir sistem onda yaparımSonuç olarak, bilgisayarım yok 10 bin liralık bilgisayar almam gerek gibi bir düşünceye kapılmayın, konunun asıl amacı yazılım değil de o gibi geldi bana.
bunu bana değil @Mehmet Yılmaz abiye soracaksınbide soru olarak açma yeri niye yok
Onu bana değil konu açarken "Soru" seçeneğini işaretlemeyenlere soracaksın.bunu bana değil @Mehmet Yılmaz abiye soracaksın
aa ben hep konu dışı açtığım için gözükmüyormuş galiba kusura bakma reisOnu bana değil konu açarken "Soru" seçeneğini işaretlemeyenlere soracaksın.
Analitik Düşünmeilk defa yazılımla ilgili konu açıyorum yanlış yere açtıysam özür dilerim.
iyi bir PC gerekirmi
ingilizce ve matematik gerekirmi.
@Muammer Beytekin
kanka sen böyle dedikçe gidip bir icat bulasım geliyorDaha tam bir tanım getiren yok, yazılım mühendisliği 1.sınıf öğrencisi olarak gayet basit bir tanım yapayım. Biz yazılımcılar dünyanın en basit makinesine yani bilgisayara emirler veriyoruz ve onu isteklerimiz doğrultusunda eğitiyoruz.
Tost makinesi ile de yapılır.2 core 2 thread işlemi ile kod yazıp, derliyorum.
hocam bu kodlar ne işe yarıyor? ne yapılıyor bu kodlarla?2 core 2 thread işlemi ile kod yazıp, derliyorum.