Neler Yeni

Yazılımda Alan Seçme

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Herkese merhabalar!
Yazılım öğrenmeye başlamak istiyorum ve ilk olarak alan seçmek istiyorum ama çok ikilemdeyim.
Bir yanım "Ya robotik kodlama öğrensem havalı havalı projeler yapsam çok iyi olur." derken bir yanım da "Ya en iyisi kendi oyunumu yapayım çok daha iyi olur." diyiyor.
Ama sonra başka dallar da olduğunu hatırlıyor ve başka başka hayallere giriyorum. Sizce bana uygunu ne?
Not: İlerde işi kaptığım zaman iki üç alana daha geçmeyi planlıyorum ama şimdilik başlangıç olarak tek bir tane.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Başlangıç olarak algoritma eğitimi alabilirsin. Algoritma eğitiminin sonunda hala alanına karar veremediysen Python da oop konusuna kadar öğrenebilirsin. Artık bu seviyeden sonra da karar vereceğini düşünüyorum. Kendi alanını kendin bulmalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Başlangıçta kodlama temeli için python öğrenmeni tavsiye ederim diğerlerine nispeten daha kolay bence. Bunu öğrenirken alanına karar verirsin diye tahmin ediyorum.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Hepsini yapabilirsin, niyet para kazanmak ise meslek edineceğin alan hangisi ise onda uzmanlaşırsın.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Herkese merhabalar!
Yazılım öğrenmeye başlamak istiyorum ve ilk olarak alan seçmek istiyorum ama çok ikilemdeyim.
Bir yanım "Ya robotik kodlama öğrensem havalı havalı projeler yapsam çok iyi olur." derken bir yanım da "Ya en iyisi kendi oyunumu yapayım çok daha iyi olur." diyiyor.
Ama sonra başka dallar da olduğunu hatırlıyor ve başka başka hayallere giriyorum. Sizce bana uygunu ne?
Not: İlerde işi kaptığım zaman iki üç alana daha geçmeyi planlıyorum ama şimdilik başlangıç olarak tek bir tane.
robotik kodlama öğrenirsen biraz daha nadir olan bir dal olduğu için daha rahat iş bulursun vs.

Top Bottom