dostum adam boğaziçinden 1.likle mezun olmuş adama 2000tl veriyorlar. insanlar 2000tl için mi hayatının 16 yılını yesin?Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
Doğru olduğunu düşünmüyorum. Adam nerede çalışıyor? Mesleğinin yapıp bu kadar az para alması imkansız.dostum adam boğaziçinden 1.likle mezun olmuş adama 2000tl veriyorlar. insanlar 2000tl için mi hayatının 16 yılını yesin?
Lan Fahrettin Koca çok iyi yönetti. Zaten kararları tek bakan almıyor git araştır bakalım tek başına bir şey yapabilirmiAynen, işlemediğimiz konu çıktı o yüzden -20 puan aldım ben m*lım.
Ayrıca bakanlarda çok iyi ya?
Biri kura bakmaz.
Biri eba çöker sevindirici haber der.
Biri vaka/hasta sayılarını yalan söyler.
Biri çay dağıtır.
Sınavla başarı ölçülmez böyle de bir bakış açısı olamaz. Müzik hocası olacağım neden matematik görüyorum? Basketbolu efsane oynuyorum ama buna önem verilmiyor. İnsanların tek baktığı şey matematik ve fen bilip bilmemek. Şu görüş açısından kurtul ve sende ağlamaya başla devlete. Yaşı büyüyünce anlayacaksın. Ha bu arda ODTÜ'de bölüm birincisi olan dayım asgari ücret ile geçiniyor şuan haberin olsun.Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
Çok mu iyi yönetti djasklşhdjkashjdkasghjkldashdjklashdjklashdjklashdjsklahdsajklhdsajkldshajkld2wyquıoewqopıeqwopğdjqwıoğjd asklşjdaskldjaslkşdjsaklşdjwqıodjwqıorweujqıoljdfsaklşfjduoqwkeropwqoeıpwqewıoqpcjsdfaklşjdasedwqupewquıepğwq0eıpwqLan Fahrettin Koca çok iyi yönetti. Zaten kararları tek bakan almıyor git araştır bakalım tek başına bir şey yapabilirmi
Türkiye'de imkanı var.Doğru olduğunu düşünmüyorum. Adam nerede çalışıyor? Mesleğinin yapıp bu kadar az para alması imkansız.
Çok iyi yönetti. Haklısın.Lan Fahrettin Koca çok iyi yönetti. Zaten kararları tek bakan almıyor git araştır bakalım tek başına bir şey yapabilirmi
Dostum evde ailenden duyduğun şeyleri anlatmasan burada?Lan Fahrettin Koca çok iyi yönetti. Zaten kararları tek bakan almıyor git araştır bakalım tek başına bir şey yapabilirmi
İnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine inerizSınavla başarı ölçülmez böyle de bir bakış açısı olamaz. Müzik hocası olacağım neden matematik görüyorum? Basketbolu efsane oynuyorum ama buna önem verilmiyor. İnsanların tek baktığı şey matematik ve fen bilip bilmemek. Şu görüş açısından kurtul ve sende ağlamaya başla devlete. Yaşı büyüyünce anlayacaksın. Ha bu arda ODTÜ'de bölüm birincisi olan dayım asgari ücret ile geçiniyor şuan haberin olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok mu iyi yönetti djasklşhdjkashjdkasghjkldashdjklashdjklashdjklashdjsklahdsajklhdsajkldshajkld2wyquıoewqopıeqwopğdjqwıoğjd asklşjdaskldjaslkşdjsaklşdjwqıodjwqıorweujqıoljdfsaklşfjduoqwkeropwqoeıpwqewıoqpcjsdfaklşjdasedwqupewquıepğwq0eıpwq
Türkiye'de imkanı var.
Yok hocam. Ülke ne kadar kötü olsa da Boğaziçinin 1.likle bitirmiş adamın 2000 lira almasının imkanı yok. Veya adam bakkalda falan çalışıyor.Sınavla başarı ölçülmez böyle de bir bakış açısı olamaz. Müzik hocası olacağım neden matematik görüyorum? Basketbolu efsane oynuyorum ama buna önem verilmiyor. İnsanların tek baktığı şey matematik ve fen bilip bilmemek. Şu görüş açısından kurtul ve sende ağlamaya başla devlete. Yaşı büyüyünce anlayacaksın. Ha bu arda ODTÜ'de bölüm birincisi olan dayım asgari ücret ile geçiniyor şuan haberin olsun.
Çok mu iyi yönetti djasklşhdjkashjdkasghjkldashdjklashdjklashdjklashdjsklahdsajklhdsajkldshajkld2wyquıoewqopıeqwopğdjqwıoğjd asklşjdaskldjaslkşdjsaklşdjwqıodjwqıorweujqıoljdfsaklşfjduoqwkeropwqoeıpwqewıoqpcjsdfaklşjdasedwqupewquıepğwq0eıpwq
Türkiye'de imkanı var.
Ya sen ne değişik bir çocuksun. Araştırmadan etmeden aile içinde dolaşan bilgileri insanlara sunuyorsun. Yapma lütfen yapma.Lan Fahrettin Koca çok iyi yönetti. Zaten kararları tek bakan almıyor git araştır bakalım tek başına bir şey yapabilirmi
Başındakiler yüzünden şuan m*l gibi dolaşıyoruz zaten?İnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine ineriz