Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr.Efe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
700
Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor

Aynen, işlemediğimiz konu çıktı o yüzden -20 puan aldım ben m*lım.

Ayrıca bakanlarda çok iyi ya?

Biri kura bakmaz.
Biri eba çöker sevindirici haber der.
Biri vaka/hasta sayılarını yalan söyler.

Biri çay dağıtır.

Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
dostum adam boğaziçinden 1.likle mezun olmuş adama 2000tl veriyorlar. insanlar 2000tl için mi hayatının 16 yılını yesin?

Aynen, işlemediğimiz konu çıktı o yüzden -20 puan aldım ben m*lım.

Ayrıca bakanlarda çok iyi ya?

Biri kura bakmaz.
Biri eba çöker sevindirici haber der.
Biri vaka/hasta sayılarını yalan söyler.

Biri çay dağıtır.
Lan Fahrettin Koca çok iyi yönetti. Zaten kararları tek bakan almıyor git araştır bakalım tek başına bir şey yapabilirmi

Sınavla başarı ölçülmez böyle de bir bakış açısı olamaz. Müzik hocası olacağım neden matematik görüyorum? Basketbolu efsane oynuyorum ama buna önem verilmiyor. İnsanların tek baktığı şey matematik ve fen bilip bilmemek. Şu görüş açısından kurtul ve sende ağlamaya başla devlete. Yaşı büyüyünce anlayacaksın. Ha bu arda ODTÜ'de bölüm birincisi olan dayım asgari ücret ile geçiniyor şuan haberin olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lan Fahrettin Koca çok iyi yönetti. Zaten kararları tek bakan almıyor git araştır bakalım tek başına bir şey yapabilirmi
Çok mu iyi yönetti djasklşhdjkashjdkasghjkldashdjklashdjklashdjklashdjsklahdsajklhdsajkldshajkld2wyquıoewqopıeqwopğdjqwıoğjd asklşjdaskldjaslkşdjsaklşdjwqıodjwqıorweujqıoljdfsaklşfjduoqwkeropwqoeıpwqewıoqpcjsdfaklşjdasedwqupewquıepğwq0eıpwq

Doğru olduğunu düşünmüyorum. Adam nerede çalışıyor? Mesleğinin yapıp bu kadar az para alması imkansız.
Türkiye'de imkanı var.

Çok iyi yönetti. Haklısın.
1 günde 30000'e yakın pozitif varken çok iyi yönetti.

Dostum evde ailenden duyduğun şeyleri anlatmasan burada?

Sınavla başarı ölçülmez böyle de bir bakış açısı olamaz. Müzik hocası olacağım neden matematik görüyorum? Basketbolu efsane oynuyorum ama buna önem verilmiyor. İnsanların tek baktığı şey matematik ve fen bilip bilmemek. Şu görüş açısından kurtul ve sende ağlamaya başla devlete. Yaşı büyüyünce anlayacaksın. Ha bu arda ODTÜ'de bölüm birincisi olan dayım asgari ücret ile geçiniyor şuan haberin olsun.

Çok mu iyi yönetti djasklşhdjkashjdkasghjkldashdjklashdjklashdjklashdjsklahdsajklhdsajkldshajkld2wyquıoewqopıeqwopğdjqwıoğjd asklşjdaskldjaslkşdjsaklşdjwqıodjwqıorweujqıoljdfsaklşfjduoqwkeropwqoeıpwqewıoqpcjsdfaklşjdasedwqupewquıepğwq0eıpwq

Türkiye'de imkanı var.
İnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine ineriz

Türkiye'de imkanı var.
Yok hocam. Ülke ne kadar kötü olsa da Boğaziçinin 1.likle bitirmiş adamın 2000 lira almasının imkanı yok. Veya adam bakkalda falan çalışıyor.

Ya sen ne değişik bir çocuksun. Araştırmadan etmeden aile içinde dolaşan bilgileri insanlara sunuyorsun. Yapma lütfen yapma.

İnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine ineriz
Başındakiler yüzünden şuan m*l gibi dolaşıyoruz zaten?:D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,364
Üyeler
197,439
Son üye
seniho