Özgürcan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,638
ekrem mıdır nedır hayırdır kardes laflarına dıkkat et saygı mı ogretelım sana burdaİnş gelir ekrem midir nedir gelsin de görelim
ekrem mıdır nedır hayırdır kardes laflarına dıkkat et saygı mı ogretelım sana burdaİnş gelir ekrem midir nedir gelsin de görelim
okay boomer sen 16 sene çalış 2000tl maaş al okey boomerBu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
Türkiye'nin baştan aşağı değişmesi için yönetimin değişmesi lazım ve yönetim eğitime önem verirse işte o zaman mükemmel olur.Arkadaşlar gözünüzü açın falan diyorsunuz da sanki b partisi gelse devlet çok değişecek.hep onlar 10 20k maaş alırken sen yine 2.5k maaş alıp yoluna bakacaksın. Anlamıyorum gerçekten ya başka biri geçse sizin asgari ücretinizi 5 10k mı yapacağını zannediyorsunuz ? türkiyenin baştan aşşağı değişmesi gerekiyor. Bu arada okulu birincilikle bitiren adam 2k değil 200k maaş alır.
Ekrem şey değilmi ya ailesi gidip Demirataşın karsının doğum gününü kutlamıştı.Yapabileceği şeyleri görseydiniz keşke. Meclisteki videoları izlesene adamın yapacağı tüm şeylere red veriyorlar istediğin kadar kanıt sunarım sana.
O dediğin adalet dünyada yok ama neyse.Lan eşitlik yok işte. ÜLKEDE ADALET DİYE BİR ŞEY YOK!
Şimdi oturup ağlasınlar. Binali olaydı eminim çok daha iyi olurdu İstanbul. Adam en azından çalışırdı.Yahu istanbula süs olarak seçilmediyse beni bulun ya![]()
Kardeşim üslubuna dikkat et.İnş gelir ekrem midir nedir gelsin de görelim
Bruh. Tüm siyasilerin bu tarz şeyleri var ki. Lan adam yol yapıyo gözümüze sokuyo hepsinin olumsuz yönlerini düşünmemek lazım.Adam temel atmama töreni yaptı lan. Herif bomboş
Çok bir şey istemiyoruz aslında katiller tecavüzcüler tutuklansın. Adli kontrol şartı kaldırılsın. Bu işte.O dediğin adalet dünyada yok ama neyse.
Saygı.İnş gelir ekrem midir nedir gelsin de görelim
Sence baştakilerin umrunda mı?Çok bir şey istemiyoruz aslında katiller tecavüzcüler tutuklansın. Adli kontrol şartı kaldırılsın. Bu işte.
Kaancım neyi bilemeyeceksin ? görmüyor musun ? adam dev projeden falan bahsediyordu 15 tane kreş açmış. Gerçekten büyük dev proje.Ülkenin başındaki dğeişmeden bilemeyiz.