Yurt Dısı Iphonelar Hakkında Yardım ?

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,072
15 20k arasında bir yd iphone alinabiliyor mu aliniyorsa hangi model? Ne gibi sıkıntıları var yd iphoneların aydinlatirsaniz sevinirim.

Vergiyi çıkıp üzerinde yüzde 5-10 kadar koyup hesaplayabilirsin. Vergiyi çık dediğim de zaten yarı fiyatı oluyor. Örnek veriyorum 50-55k olan IP15 ortalama olarak 25-30k gibi fiyatlara gelebiliyor.

Vergiyi çıkıp üzerinde yüzde 5-10 kadar koyup hesaplayabilirsin. Vergiyi çık dediğim de zaten yarı fiyatı oluyor. Örnek veriyorum 50-55k olan IP15 ortalama olarak 25-30k gibi fiyatlara gelebilirim.
O zaman 15 20k arasinda da bir iphone bulunabilir herhalde hocam yd

15 20k arasında bir yd iphone alinabiliyor mu aliniyorsa hangi model? Ne gibi sıkıntıları var yd iphoneların aydinlatirsaniz sevinirim.
yd iphone tamamen aynı cihaz,sadece kaydettirmeden çift simle yılda 8 ay şebekeye bağlanabiliyosun, 4 ay da ikinci bir telefonla gezersin iphone 7 falan, aramaları da telefonuna yansıtırsın mis gibi geçinir gidersin.

yd iphone tamamen aynı cihaz,sadece kaydettirmeden çift simle yılda 8 ay şebekeye bağlanabiliyosun, 4 ay da ikinci bir telefonla gezersin iphone 7 falan, aramaları da telefonuna yansıtırsın mis gibi geçinir gidersin.
Hatti yedek telefona takip hotspotla iphoneu kullanmaya devam edebilirim di mi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bulursunda hocam kayıtlı bulabilirmisin bilemedim
Kayitli gelmez zaten de yd icin dedim hocam

Hatti yedek telefona takip hotspotla iphoneu kullanmaya devam edebilirim di mi hocam
ilk 4 ay esim kullanırsınız bitince hattınızı fiziksel sime çevirtir 4 ay da onu kullanırsınız, ikisini de bitirince yedek telefona fiziksel simi takıp hotspotla devam edersiniz

ilk 4 ay esim kullanırsınız bitince hattınızı fiziksel sime çevirtir 4 ay da onu kullanırsınız, ikisini de bitirince yedek telefona fiziksel simi takıp hotspotla devam edersiniz
Hangi modeller gelir hocam onu da biliyorsan hazir bulmusken bilen birini

Hangi modeller gelir hocam onu da biliyorsan hazir bulmusken bilen birini
14 prolar vardı galiba yd fiyatı ama tam bilmiyorum geçenlerde sahibindende gezerken görüyordum, 13 prolar falan vardır zaten de 14 e zorlarsın belki, ama alacaksan düzgün güvenilir birinden almanı öneririm referansı sağlam birilerini ara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,216
Üyeler
200,314
Son üye
emirhantemur77

Geri