Yd telefon almayi planliyorum sizce hangisi

hamzasrq

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
25
Arkadaşlar server kayit diye bir olay var pek bilmiyorum oyle olan birde telefon almak istiyorum onerdiğiniz bir telefon varmi.

Bütçem 20-30k arasi

Xiaomi 14 ultra /13 ultra /poco f7 ultra/ Xiaomi 15
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Server kayıt şuan Xiaomi ciharlarda var Samsung'un sunucusu kapalı diğer markalarda olmuyor zaten

Xiaomi 14 ultra /13 ultra /poco f7 ultra Xiaomi 15
Sence hangisi benim için öncelik buyük ekran ve uzun batarya olmasi gereki kalan islemci kamera falan iyi olsa Güzel olur

Xiaomi 14 ultra /13 ultra /poco f7 ultra/ Xiaomi 15

Server kayıt şuan Xiaomi ciharlarda var Samsung'un sunucusu kapalı diğer markalarda olmuyor zaten
1ay sonra almayi planliyorum ozaman kayit yaptirsam ileride kaybolma ihtimali varmi?

14 ultra server kayıtlı bulursan olur 25-30k arası lakin kesinlikle direnç ile kayıt olan cihazdan uzak dur o ciharlarin anakartina işlem yapılıyor işlem yapılırken cihazın başına herhangi bir şey gelmiş olabilir yada gelebilir

14 ultra server kayıtlı bulursan olur 25-30k arası lakin kesinlikle direnç ile kayıt olan cihazdan uzak dur o ciharlarin anakartina işlem yapılıyor işlem yapılırken cihazın başına herhangi bir şey gelmiş olabilir yada gelebilir
Server skıntısız ise ona bakarim mantiklimi ozaman

İstanbulda avrupa yakasindayim esnaftan alabilirsem daha iyi olmazmi
Eğer kapalı kutu olarak veriyor da server kayıtlı uyguna neden olmasin

Hem her hangi bir sorun olursa ulasman daha kolay olur

Evet olabilir server kayıt işlemi 1000 TL falan cihaz cihazla beraber ortalama 28-29 bin e satılıyor 14 ultra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri