Sence hangisi benim için öncelik buyük ekran ve uzun batarya olmasi gereki kalan islemci kamera falan iyi olsa Güzel olurXiaomi 14 ultra /13 ultra /poco f7 ultra Xiaomi 15
1ay sonra almayi planliyorum ozaman kayit yaptirsam ileride kaybolma ihtimali varmi?Xiaomi 14 ultra /13 ultra /poco f7 ultra/ Xiaomi 15
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Server kayıt şuan Xiaomi ciharlarda var Samsung'un sunucusu kapalı diğer markalarda olmuyor zaten
Server skıntısız ise ona bakarim mantiklimi ozaman14 ultra server kayıtlı bulursan olur 25-30k arası lakin kesinlikle direnç ile kayıt olan cihazdan uzak dur o ciharlarin anakartina işlem yapılıyor işlem yapılırken cihazın başına herhangi bir şey gelmiş olabilir yada gelebilir
Fiyatları yüksekSite güvenilir istediğini alabilirsin
![]()
Cep Telefonu | Uygun Fiyatlı Ürünler - Tekno Muaz
Cep Telefonu | Uygun Fiyatlı Ürünler - Tekno Muazteknomuaz.com
Fiyatları yüksek
Eğer kapalı kutu olarak veriyor da server kayıtlı uyguna neden olmasinİstanbulda avrupa yakasindayim esnaftan alabilirsem daha iyi olmazmi
Anladim arabayla 25 dklik mesafedeymis yer sen sitedeki fiyatlar iyi mi? bi bakabilirmisin rica etsemEvet olabilir server kayıt işlemi 1000 TL falan cihaz cihazla beraber ortalama 28-29 bin e satılıyor 14 ultra