Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni aldım 6600xt ekran kartını taktım, görüntü gelmiyor.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
Sorunsuz diye asus 6600xt aldım ama takınca görüntü gelmiyor. 6 pin denedim gelmedi. Galax 2060 ın yanından çıkan 8 pin dönüştürücüyü denedim yine gelmedi. 6 pinle bu kart çalışır mı? Dönüştürücüyle mi 8 kullanayım fakat iki türlüde zaten görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor görüntü yok. Anakartta VGA ışığı yanıyor ramleri ekran kartını taktım yine gelmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
kerem erikci
Sorunsuz diye asus 6600xt aldım ama takınca görüntü gelmiyor. 6 pin denedim gelmedi. Galax 2060 ın yanından çıkan 8 pin dönüştürücüyü denedim yine gelmedi. 6 pinle bu kart çalışır mı? Dönüştürücüyle mi 8 kullanayım fakat iki türlüde zaten görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor görüntü yok. Anakartta VGA ışığı yanıyor ramleri ekran kartını taktım yine gelmedi.
hdmi i ekran kartına taktin degil mi

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hdmi i ekran kartına taktin degil mi
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya varya o kadar AMD haterıydım gittim büyük konuştum AMD aldım yine çekiyoruz dersini başım çatlıyor zaten bide bu ka uğraşıyoruz.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
Hocam konun AMD ile alakası yokki 😂 bı kontrol edin sakin kafayla sağa sola bakın
Vallahi hocam 500 kere ekran kartını çıkardım 600 kere de mi çıkardım kafamda gayet sakin sana fotoğrafını atayım on numarada bir kablolama yaptım bir yerde bir eksik eksiklik yapacağımı da zannetmiyorum yani. O kadar Ekran Kartı denedim yani böyle kasaya takınca görüntü vermeyen türden ilk defa görüyorum.

Aldığım adam meşgulüm diyor git diyor HDMI slotuna üfle silgi ile çipi sil diyor ya dalga mı geçiyor bu ben anlamıyorum ki? İlk başta fanlar dümenden Leyla gibi dönüyor ondan sonra her şeyi fanlar dönüyor bir bakıyorum görüntü yok.

sabanozsu

80+ Bronze
Vallahi hocam 500 kere ekran kartını çıkardım 600 kere de mi çıkardım kafamda gayet sakin sana fotoğrafını atayım on numarada bir kablolama yaptım bir yerde bir eksik eksiklik yapacağımı da zannetmiyorum yani. O kadar Ekran Kartı denedim yani böyle kasaya takınca görüntü vermeyen türden ilk defa görüyorum.

Aldığım adam meşgulüm diyor git diyor HDMI slotuna üfle silgi ile çipi sil diyor ya dalga mı geçiyor bu ben anlamıyorum ki? İlk başta fanlar dümenden Leyla gibi dönüyor ondan sonra her şeyi fanlar dönüyor bir bakıyorum görüntü yok.
Hocam bı detaylı foto atarmisin kartı anakarti işik varsa isiklark

Reis yanlış anlama ama hdmı bozuk olabilirmi ?

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mehmet Dereli
IMG_2952.jpeg

O yan ışıkta VGA ışığı

Reis yanlış anlama ama hdmı bozuk olabilirmi ?
Ya abiciğim HDMI niye bozuk olsun bugüne kadar sorunsuz bir şekilde kullanıyom vallahi sınıyor galiba biri derki git eşya üfle biri dersin sil iki günlük ekran kartı alıp satıyoruz takıyoruz ben anlamıyorum ki.

Hayır ekrana da görüntü geliyor power swing mod diyor bilmem ne diyor ondan sonra gidiyor bir şeyler oluyor işte

Daha dün mining olmasına rağmen Alex 500 470 lerle kullanıyordum şimdi 6600 XT taktik içi açılmamış öyle bir sorun yapması canımı sıkmıyor paramparça ediyor ya

Top Bottom