Maalesef bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de İngilizce öğretmenliği okuyorum ve böyle tipler yüzünden atanamama riskim bulunmakta.Okula yeni ingilizce hocası atandı hoca ingilizcenin İsini bilmiyo genel olarak öğretmenlik hakkında hiç bilgisi yok bunu nereye şikayet edebilirim ve tek başıma ettiğim şikayetin bir anlamı olur mu?
Allah kurtarsın başkan dilden iş bulmak zorBen de İngilizce öğretmenliği okuyorum
Burda zor evet.Allah kurtarsın başkan dilden iş bulmak zor
bu arada kardeşim olmaz benim kardeşimin hocasından tüm sınıf şikayetçi ama şikayet etsek bir şey çıkar mı çıkmaz
Hocam umarım hakkınızda hayırlısı olur, torpille falan girdiğini düşünüyorum bunu meslek lisesine temizlikçi diye almazlar. Kadın bi ders anlattığını ikinci ders yanlış anlaşılma olmuş diyip düzeltiyor. 2 haftadır dersimize giriyor 2 sayfa yazı yazarım rezilliği hakkında.Maalesef bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de İngilizce öğretmenliği okuyorum ve böyle tipler yüzünden atanamama riskim bulunmakta.
Bende öyle yapmayı düşünüyorumda cimer sistemi hakkında bilgim yok reşit olmayan biri şikayet yapabiliyor mu ve kimin şikayet ettiğini şikayet edilenler görebiliyor mu?Cimer e yaz müfettiş falan gelir sınıfa
8.sınıftaki inkılapcı öyleydi geçen diploması olmadığını ogrendimHocam umarım hakkınızda hayırlısı olur, torpille falan girdiğini düşünüyorum bunu meslek lisesine temizlikçi diye almazlar. Kadın bi ders anlattığını ikinci ders yanlış anlaşılma olmuş diyip düzeltiyor. 2 haftadır dersimize giriyor 2 sayfa yazı yazarım rezilliği hakkında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle yapmayı düşünüyorumda cimer sistemi hakkında bilgim yok reşit olmayan biri şikayet yapabiliyor mu ve kimin şikayet ettiğini şikayet edilenler görebiliyor mu?
yeni ise baslamis olabilir ekmegine tas koyma benceOkula yeni ingilizce hocası atandı hoca ingilizcenin İsini bilmiyo genel olarak öğretmenlik hakkında hiç bilgisi yok bunu nereye şikayet edebilirim ve tek başıma ettiğim şikayetin bir anlamı olur mu?
Kral yeni işe başlaması kimseyi alakadar etmiyor yeni işe başlayıp 20 yıılık ders anlatan var ben hocadan daha iyi anlatıyorum arkadaşlarıma açıkçası.yeni ise baslamis olabilir ekmegine tas koyma bence
Bizimkide öyleydi ama ne hikmetse istanbuldaki en iyi ünilerden birinden 2. Falan bitirerek gelmiş.8.sınıftaki inkılapcı öyleydi geçen diploması olmadığını ogrendim
mufettisin gelmesi icin ciddi bisey olmasi lazim haber vs cikmasi lazim yinede gelsede ciddi bisey cikmazCimer e yaz müfettiş falan gelir sınıfa
dilekce imza toplamak vs bisey degistirmez sizin sozunuzu dinlemek zorunda degillerAcaba sınıfça dilekçe versek ingilizce hocamızı diğer hocayla değiştirirler mi