Yeni atanan öğretmeni nasıl şikayet ederim

Oppi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
663
Okula yeni ingilizce hocası atandı hoca ingilizcenin İsini bilmiyo genel olarak öğretmenlik hakkında hiç bilgisi yok bunu nereye şikayet edebilirim ve tek başıma ettiğim şikayetin bir anlamı olur mu?

• Kızgın
Reaksiyonlar: Che_
Okula yeni ingilizce hocası atandı hoca ingilizcenin İsini bilmiyo genel olarak öğretmenlik hakkında hiç bilgisi yok bunu nereye şikayet edebilirim ve tek başıma ettiğim şikayetin bir anlamı olur mu?
Maalesef bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de İngilizce öğretmenliği okuyorum ve böyle tipler yüzünden atanamama riskim bulunmakta.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Maalesef bir şey olacağını sanmıyorum. Ben de İngilizce öğretmenliği okuyorum ve böyle tipler yüzünden atanamama riskim bulunmakta.
Hocam umarım hakkınızda hayırlısı olur, torpille falan girdiğini düşünüyorum bunu meslek lisesine temizlikçi diye almazlar. Kadın bi ders anlattığını ikinci ders yanlış anlaşılma olmuş diyip düzeltiyor. 2 haftadır dersimize giriyor 2 sayfa yazı yazarım rezilliği hakkında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cimer e yaz müfettiş falan gelir sınıfa
Bende öyle yapmayı düşünüyorumda cimer sistemi hakkında bilgim yok reşit olmayan biri şikayet yapabiliyor mu ve kimin şikayet ettiğini şikayet edilenler görebiliyor mu?

Hocam umarım hakkınızda hayırlısı olur, torpille falan girdiğini düşünüyorum bunu meslek lisesine temizlikçi diye almazlar. Kadın bi ders anlattığını ikinci ders yanlış anlaşılma olmuş diyip düzeltiyor. 2 haftadır dersimize giriyor 2 sayfa yazı yazarım rezilliği hakkında.

Bende öyle yapmayı düşünüyorumda cimer sistemi hakkında bilgim yok reşit olmayan biri şikayet yapabiliyor mu ve kimin şikayet ettiğini şikayet edilenler görebiliyor mu?
8.sınıftaki inkılapcı öyleydi geçen diploması olmadığını ogrendim

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Cimere şikayet ediceksen kimin şikayet ettiğini görebiliyorlar haberin olsun. Bunun bilincinde olarak et

yeni ise baslamis olabilir ekmegine tas koyma bence

• Kızgın
Reaksiyonlar: Oppi
yeni ise baslamis olabilir ekmegine tas koyma bence
Kral yeni işe başlaması kimseyi alakadar etmiyor yeni işe başlayıp 20 yıılık ders anlatan var ben hocadan daha iyi anlatıyorum arkadaşlarıma açıkçası.

8.sınıftaki inkılapcı öyleydi geçen diploması olmadığını ogrendim
Bizimkide öyleydi ama ne hikmetse istanbuldaki en iyi ünilerden birinden 2. Falan bitirerek gelmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,446
Üyeler
185,727
Son üye
darkbird7
Geri