Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni bilgisayar topladım güncellemeleri nerden yapmam gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
kamil ergeç
Yeni bilgisayar topladım güncellemeleri komple yapmam lazım ekran kartını güncelledim şuan sadece myasus programını indirdim anakart güncellemesi için fakat çözemedim oyuna girmek istediğimde oyunu açmıyor örneğin "league of legends"

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Yiğit Karakuzu
Anakart güncellemesi için Asus'un sitesinden kendi anakart modelini bulup oradan driverını indirmen gerekiyor. Ondan sonra bir USB belleğe at bu güncellemeyi ve PC BIOS gir. Oradan güncellemeyi yapabilirsin dostum. YouTube ASUS BIOS güncelleme yazarsan çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,694
İsim
Arda doğan
Yeni bilgisayar topladım güncellemeleri komple yapmam lazım ekran kartını güncelledim şuan sadece myasus programını indirdim anakart güncellemesi için fakat çözemedim oyuna girmek istediğimde oyunu açmıyor örneğin "league of legends"
Windows ilk tüm güncellemeleri yapsın sonra visual c++ dosyalarını indir full paket vercem link sonra işte anakart chipset driverlarını indiriceksin resmi siteden ekran kartı yazılımı falan bitti daha bir şey kalmıyo https://www.technopat.net/sosyal/indir/visual-c-redistributable-runtimes-hepsi-bir-arada.486/

Top Bottom