Neden deneme sürümüne para veriyosun ki. Key satın alma gibi bir düşüncen var madem direk key satın al hep o key ile kullan daha iyi olmaz mı ?Yeni bir kasa alacağım.Ek olarak 61 tl 'ye windows deneme sürümü alacağım.Deneme sürümünün süresi bitince internet den bedava key buşup çalıştırabilir miyim?
windows u kuramam belki kendime güvenemiyorumNeden deneme sürümüne para veriyosun ki. Key satın alma gibi bir düşüncen var madem direk key satın al hep o key ile kullan daha iyi olmaz mı ?
Youtube gibi herşeyi bulabileceğiniz bir site var. İzleyip adım adım yaparsanız kurarsınızwindows u kuramam belki kendime güvenemiyorum
OEM kodları oluyor1.Benim gibi windows kurulumunda beceriksizsen Gayet mantıklı.
2.Bedava key kullanmanı önermem,internette 30 TL'ye keyler var en azından onları kullan
Windows 10 kullanacaksan sıfırdan kurulumu gerçekten çok basit kardeşim. Youtube de bir çok örnek kurulum videoları mevcut. onlarda çıkıp da sende çıkmayan bir buton veya ayrı menü kesinlikle göremezsin. Bence bunu da öğrenmenin zamanı gelmiş diye düşünüyorumwindows u kuramam belki kendime güvenemiyorum
tamamdır kendi kuracağımWindows 10 kullanacaksan sıfırdan kurulumu gerçekten çok basit kardeşim. Youtube de bir çok örnek kurulum videoları mevcut. onlarda çıkıp da sende çıkmayan bir buton veya ayrı menü kesinlikle göremezsin. Bence bunu da öğrenmenin zamanı gelmiş diye düşünüyorum