Neler Yeni

Yeni bilgisayara alırken windows deneme sürümüne para vermek mantıklı mı?

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
Yeni bir kasa alacağım.Ek olarak 61 tl 'ye windows deneme sürümü alacağım.Deneme sürümünün süresi bitince internet den bedava key buşup çalıştırabilir miyim?

Yeni bir kasa alacağım.Ek olarak 61 tl 'ye windows deneme sürümü alacağım.Deneme sürümünün süresi bitince internet den bedava key buşup çalıştırabilir miyim?
Neden deneme sürümüne para veriyosun ki. Key satın alma gibi bir düşüncen var madem direk key satın al hep o key ile kullan daha iyi olmaz mı ?

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden deneme sürümüne para veriyosun ki. Key satın alma gibi bir düşüncen var madem direk key satın al hep o key ile kullan daha iyi olmaz mı ?
windows u kuramam belki kendime güvenemiyorum

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
1.Benim gibi windows kurulumunda beceriksizsen Gayet mantıklı.
2.Bedava key kullanmanı önermem,internette 30 TL'ye keyler var en azından onları kullan

MuhTal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Talha
Youtube gibi herşeyi bulabileceğiniz bir site var. İzleyip adım adım yaparsanız kurarsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.Benim gibi windows kurulumunda beceriksizsen Gayet mantıklı.
2.Bedava key kullanmanı önermem,internette 30 TL'ye keyler var en azından onları kullan
OEM kodları oluyor

Windows 10 kullanacaksan sıfırdan kurulumu gerçekten çok basit kardeşim. Youtube de bir çok örnek kurulum videoları mevcut. onlarda çıkıp da sende çıkmayan bir buton veya ayrı menü kesinlikle göremezsin. Bence bunu da öğrenmenin zamanı gelmiş diye düşünüyorum

Reveral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10 kullanacaksan sıfırdan kurulumu gerçekten çok basit kardeşim. Youtube de bir çok örnek kurulum videoları mevcut. onlarda çıkıp da sende çıkmayan bir buton veya ayrı menü kesinlikle göremezsin. Bence bunu da öğrenmenin zamanı gelmiş diye düşünüyorum
tamamdır kendi kuracağım

Top Bottom