Yeni bir işlemci almak istiyorum

Masterlüquid ML240L
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bana akıllıca geldi. İşlemcide karar kıldım.
am5 geçilebilir fakat pek bir mantığı olacağını sanmıyorum bütçenizde var ddr5 geçmek yerine ekran kartı yenilenebilir sizin beklentinize bağlı bir şey

am5 geçilebilir fakat pek bir mantığı olacağını sanmıyorum bütçenizde var ddr5 geçmek yerine ekran kartı yenilenebilir sizin beklentinize bağlı bir şey
işlemcim düşük şuan bana göre o yüzden işlemci fikri almak istedim. Mesela i7-14700 ile i3-13100f arasındaki uçurum bir fark olur mu?

Olum adam 2 kez amd istemiyorum diyor halen am5 diyorsun .

işlemcim düşük şuan bana göre o yüzden işlemci fikri almak istedim. Mesela i7-14700 ile i3-13100f arasındaki uçurum bir fark olur mu?
everest dağı kadar fark olur

tekel hesabımı pilotmu:D
pilot olmak hayalimdi normalde de bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum (pilot hesabı yanlış anlaşılma olmasın şimdi :D arkadaş uçacak yaw aynı benim gibi)

Aradaki fiyat farkı az iken 14700k alın

Oc yapamayacak olsanız bile ikinci eli daha değerli
SA voltajı kilitli olmadığı için yüksek hızlı ramler daha stabil çalışır ve stok çekirdek frekansı biraz daha yüksek olur

hem DDR4 hem DDR5 destekleyen bir anakart ha varmı böyle bir anakart..

Geri