Neler Yeni

Yeni ekran kartı aldım fps problemi yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Günaydın
1733424907910.png

sistemim bu şekilde ancak arada drop yiyorum bazı oyunlarda 1660ti kullanıyordum valorantta 300 fps civarı alırken şimdi 350 alıyorum tek valoranttada değil genel oyunlarda drop yada az fps alıyorum psu mu yetmiyor yoksa dar boğaz yapar mı bu sistem ondan mıdır

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
HasHoca
Alıntıyı görüntüle
sistemim bu şekilde ancak arada drop yiyorum bazı oyunlarda 1660ti kullanıyordum valorantta 300 fps civarı alırken şimdi 350 alıyorum tek valoranttada değil genel oyunlarda drop yada az fps alıyorum psu mu yetmiyor yoksa dar boğaz yapar mı bu sistem ondan mıdır
Bu sistem darboğaz yapmaz yüksek ihtimal . Psu kaç watt ve 1080p mi oynuyorsun .

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Günaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam emin değilim ama normal şartlarda yeterli olması lazım, belki 700 wat üstü gerekiyordur bilemedim şimdi
yani wazone indirdim geçen yani 30 fps zor oynuyorum belki ekran kartı ayarlarında bi sıkıntı vardır önceden 1660 vardı şimdi amd ayarlarını bilmiyorum ondan olabilir mi hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Günaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam emin değilim ama normal şartlarda yeterli olması lazım, belki 700 wat üstü gerekiyordur bilemedim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün elverişliyse 2kda dene birde
Ekran kartı sıfırmi ikinci elmi bu arada
2k var 75 hz destekliyo hikayeli oyunlarda ullanıyorum ama geçen fifada denedim 30 fps civarı veriyo
kart 2. el evet

2. el ancak baya temiz bi kart stres testi yapabilirim uygulamadan isterseniz yada başka uygulama önerirseniz bakabilirim

2k var 75 hz destekliyo hikayeli oyunlarda ullanıyorum ama geçen fifada denedim 30 fps civarı veriyo
kart 2. el evet

2. el ancak baya temiz bi kart stres testi yapabilirim uygulamadan isterseniz yada başka uygulama önerirseniz bakabilirim
Kart temizse test vs yapabilirsin, daha bilgili arkadaşlar baksa senin adına daha iyi olur benim bilgim az bu tarz şeylerde

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Burhan Bey
Oyundayken aldığın değerler nasıl? Oyundayken Msi Afterburner aç, mümkünse bütün alt çekirdekleri filan da seç, değerlerini takip et. Buraya da bir görsel atarsan daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Günaydın
Oyundayken aldığın değerler nasıl? Oyundayken Msi Afterburner aç, mümkünse bütün alt çekirdekleri filan da seç, değerlerini takip et. Buraya da bir görsel atarsan daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
hangi oyunda deniyeyim hocam

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Burhan Bey
Fark etmez, Furmark testi de yapabilirsin? Önce kart sağlıklı çalışıyor mu onu bir görelim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Günaydın
Top Bottom