jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,113
2. el aldığı bir kart bozuk olma ihtimali yüksek bunu gidip '' amd den bıkmış '' denmez. Hadi diyelim yazılımsal bir sorun rx9000 serisiyle komple yeni mimariye geçtiler karşılaştırmak mantıksız.Adam amd den sıkılmış. 9060xt öneriyorlar. Benim kendi önerim. Herkes istediğini önerir, kararı da konu sahibi versin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende gigabyte aero var. Ben membunum. Asus msi gigabyte gibi markalardan al bence. Inno, Galax vs de alabilirsin. 3-5 bin yl oynuyor aralarında. Bütçene göre bak. 2. elde de 10-15 aralığına 4060 ti falan alabikirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocalarım öncelikle yanlış anlattıysam veya yanlış anlaşıldıysam özür dilerim,
Hali hazırda kullandığım ekran kartının chipseti, serisi veya başka birşeyiyle çok fazla alakadar değilim dediğim gibi ikinci el aldım. He bu ekran kartı üzerinden herhangi bir markaya düşmanlıkta yapmıyorum. Ben tüm önerilerinize açığım. Önerileriniz 5060 ve 9060xt den yana oldu. Bu gece incehesap gaming gecesi olacak çoğu ürün açıklandı. Eğer bu mesajı görürseniz orda uygun gördüğünüz takip etmem gereken ekran kartlarınıda takip edebilirim. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
https://www.hepsiburada.com/sapphire-vga-amd-16gb-gddr6-rx9060xt-pulse-11350-03-20g-p-HBCV00008PBLYP
vade farksız 10 taksit varmış bakabilirsin fiyatı da güzel.