Şöyle düşün Neo forza detsek vermiyor Adata veriyor ve bu destekten ötürü 100 lira sistem ucuza geliyor sen kullanır mısın Neo'yu? kullanmazsınNeoforza bellekler + Ryzen + 5500XT 8GB beyler hadi girin karambole asılın mesajlara
Rtx 3060 ti & Ryzen 5 5600xArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
kralsın abdullah abi ryzenleimi yoksa intellimi bir sistem toplaamk daha mantıklı olur ileriye dönük içinArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abartmadan söyleyebilirimki YÜZLERCE kişi 5K'yı geçmeyen fiyat ve MD İstiyor 1 günde 50knın şerefine 4999 TL BÜTÇE İLE MD3 EFSANE OLURArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi bide 2021 asgari ücrete eşit olbilirArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
O zaman 5500XT 8 GB + Ryzen olsun darılmayalım yaniŞöyle düşün Neo forza detsek vermiyor Adata veriyor ve bu destekten ötürü 100 lira sistem ucuza geliyor sen kullanır mısın Neo'yu? kullanmazsın
Abim allah icin instaya bak cok acil bir konu benim ickn 1 ay 10gunluk bir surec vallahi cok acil olmasa yazmam insta muzaffer51_Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Abim ryzen 5 3600 + 2060 ti yada rahat yayın açabileceğim , ekran kaydı alabileceğim bir sistem çok iyi olur. SeviliyorsunArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle