Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Md 2 gibi sistem istiyoruz abi

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
2600x gibi bi işlemci + AMD 5600XT veya RTX2060

İnstadan da yazmıştım ama görülmedi sanırım eğer yapılabilirse bir çok bekleyen olduğunu gördüm 5500xt veya 5600xt rtx2060 gibi bir ekran kartı ve besleyebilecek 3500x gibi ekran kartı 5500 fiyat bandında sadece kasa olacak şekilde çok güzel olur ilk alanlardan biri olucam arkadaşımla beraber.

İtopya ile yapılıcaksa lütfen 1 saatte 47k kişinin linke tıklanılması göz önünde bulundurularak itopyanın server güçlendirmesi yapması veya 1000'in altında stok yapmaması veya en kötü herkesin 1 tane sipariş edebilmesi gerekir çünkü site yüzünden md2 yi kaçırdık kral
.

Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 3600 , RTX 3060 Ti gelse efsane olur.

10400f+ 5600xt veya 1660super

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,634
Üyeler
184,484
Son üye
Borkkerr