Arif Can
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
1660 Super + Ryzen 3 3100 ile 4.5k ya efsane bir sistem olabilir abi.
@Abdullah Hacıgül
@Abdullah Hacıgül
Md 2 gibi sistem istiyoruz abiArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
2600x gibi bi işlemci + AMD 5600XT veya RTX2060Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
5600XT ?!? çok özledimNeoforza bellekler + Ryzen + 5500XT 8GB beyler hadi girin karambole asılın mesajlara
mhz yazacaktım .sAnakart ile ghz alakası yok.Anakart ile tdp alakası var.
.İtopya ile yapılıcaksa lütfen 1 saatte 47k kişinin linke tıklanılması göz önünde bulundurularak itopyanın server güçlendirmesi yapması veya 1000'in altında stok yapmaması veya en kötü herkesin 1 tane sipariş edebilmesi gerekir çünkü site yüzünden md2 yi kaçırdık kral
+1111111 (+1 leyin görsün beyler)abdullah abi biraz üst düzey bir sistem oluştururmusun mesela rtx3060 ti olabilir
Ryzen 5 3600 , RTX 3060 Ti gelse efsane olur.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle