Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
3060 ve ya 3060 TI lı sistem olabilir .

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
Yine itopya çöküp stoklar daha siteye giremeden biticeği için umutlu değilim.

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Bence kesinlikle ryzenin uygun fiyatlı işlemcisi r3 3100 + 1650 super ya da rx 5500 xt ama daha çok nvidia tercih ederdim ben ve bir monitör sürprizi de olursa çok makbule geçer iyi günler.

DA G2 kullanıyorum. 2 slot yer olduğu için ram upgrade yapamıyorum bende 2x8 var. onun için 4 slotlu anakart olsa iyi olur çünkü ram fiyatları düştü. 100 lira fazla olsun 4 slot olsun

DA G2 kullanıyorum. 2 slot yer olduğu için ram upgrade yapamıyorum bende 2x8 var. onun için 4 slotlu anakart olsa iyi olur çünkü ram fiyatları düştü. 100 lira fazla olsun 4 slot olsun
16gb vs 32gb ram arasında ben testlerde fps açısından çok fazla fark göremedim, ha belki 32gb da daha rahat çalışır sistem orasını bilemem

Alıntıyı görüntüle
Abi Allah rızası için ucuz bişi olsun bütçem yok abi 4000 TL felan olsun n olur

Alıntıyı görüntüle
Abdullah abim ülkemizin ekonomik hali de belli r3 3100 + gtx 1650 super 16gb ram bir sistem gelirse güzel olur fakat upgrade downgrade imkânı da sunulursa tadından yenmez

i3 10100f + gtx 1660 ti ikilisi gayet iyi olur.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,833
Üyeler
185,329
Son üye
by_yp
Geri