YENİ HAT ÖNERİSİ OLAN

burciny

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
500
TARİFE YENİLEMEK İSTEMİYORUM YENİ HAT ÖNERİSİ OLAN VAR MI 30-40 GB İNTERNET YETER ARTAR BİLE BANA

türk telekom kullanıyorum faturalı 380tl 30gb internet veriyor, ama yeni gelen kullanıcılar için daha uygun paketler vardır eminim.

her sene taahüt bittikçe yeni hatta geçeceksin. sürekli yeni gelenlere kampanya yapıyorlar

TARİFE YENİLEMEK İSTEMİYORUM YENİ HAT ÖNERİSİ OLAN VAR MI 30-40 GB İNTERNET YETER ARTAR BİLE BANA
12 ay kullandım sonra 70gb lık yeni tarife sundular aynı fiyattan ondan devam ediyorum hiç değişmekle bile uğraşmadım bitince. bildiğin turkcell hızı ve çekim gücü işte fazla söze gerek yok lazımsa telefondan hız testi de atarım. sadece 420 tl 20 telsim de 60 da hata gider düz 500 işte

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-11 160156.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-11 160156.webp
    11.8 KB · Hit: 15
Türkcell bana durduk yere kullanım ücerti kitliyordu neyse ki geçen hafta tahattütüm bitti ve türktelekoma geçtim gayet fiyatlar uygundu vodefonenin de fiyatları uygundu fakat yaşadığım yerde fazla çekmiyor.

Türkcell bana durduk yere kullanım ücerti kitliyordu neyse ki geçen hafta tahattütüm bitti ve türktelekoma geçtim gayet fiyatlar uygundu vodefonenin de fiyatları uygundu fakat yaşadığım yerde fazla çekmiyor.
ne gibi kullanım ücreti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 ay kullandım sonra 70gb lık yeni tarife sundular aynı fiyattan ondan devam ediyorum hiç değişmekle bile uğraşmadım bitince. bildiğin turkcell hızı ve çekim gücü işte fazla söze gerek yok lazımsa telefondan hız testi de atarım. sadece 420 tl 20 telsim de 60 da hata gider düz 500 işte
interneti hızlı bitiyor diyorlar

ne gibi kullanım ücreti

mobil internet fazla kullanmamama rağmen çok hızlı bitiyordu ve internetini bitti mesajı gelmeden aşım ücreti kitleyip duruyordu ve son zamanlard böyle oldu.

Türk telekomun kampanyaları baya ucuz şuanda, vodafondan uzak dur arkadaşın dediği gibi 60gb kullanıyorum imkansız derecede hızlı bitiyor

ne gibi kullanım ücreti

yok 3 4 sene vodafone da kullandım kolpa o ya vpn kurduklarından yada arkaplanda kullandıklarından öyle 5g geçmediysen ( ki zaten tr de sayılı yerde var ) 4.5g standart bütün operatörlerde

mobil internet fazla kullanmamama rağmen çok hızlı bitiyordu ve internetini bitti mesajı gelmeden aşım ücreti kitleyip duruyordu ve son zamanlard böyle oldu.
Turkcell kullananların şunu öğrenmesi lazım artık, firmayı sevmem ama adamlar çözümünü sunmuş yani hattım aşım yapmasın derseniz alın 😀

Köye gidiyorsan Türk Telekom. Köyde 1 adet doğrulama sms'i aldığında yaşadığın mutluluğu başka hiçbir operatör veremez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,237
Üyeler
184,907
Son üye
crocodi
Geri