hocam işletim sisteminiz nedir key almak zorundasınız ama oem key öneririmselam arkadaşlar, yeni sistem aldım fakat hiçbir arka plan değişikliği veya görüntü ayarı değişikliği bile yapamıyorum. çok can sıkıcı böyle kullanmak, windows key istiyor her şey için, yok mu bunun bir çözümü
windows 10 olarak geldi hocam sistem. 11 yükseltme için uygun mu kontrol etmedim ama olur sanırım. nasıl oluyor peki o key, nereden alacağım, güvenli ve yasal mı acabahocam işletim sisteminiz nedir key almak zorundasınız ama oem key öneririm
hocam oem key anakarta yapışan bir key yani format atsan bile gitmez ama güvenli bende kullanıyorum ve memnunum ve windows 10'un hangi sürümüdür?windows 10 olarak geldi hocam sistem. 11 yükseltme için uygun mu kontrol etmedim ama olur sanırım. nasıl oluyor peki o key, nereden alacağım, güvenli ve yasal mı acaba
22H2 hocamhocam oem key anakarta yapışan bir key yani format atsan bile gitmez ama güvenli bende kullanıyorum ve memnunum ve windows 10'un hangi sürümüdür?
hocam anlamadınız heralde windows 10 homemi promu22H2 hocam
homehocam anlamadınız heralde windows 10 homemi promu
Knk bir fotoğraf indir Google den fotoyu aç sağ tık yap sonra da ayarla deselam arkadaşlar, yeni sistem aldım fakat hiçbir arka plan değişikliği veya görüntü ayarı değişikliği bile yapamıyorum. çok can sıkıcı böyle kullanmak, windows key istiyor her şey için, yok mu bunun bir çözümü
gerçekten var mı böyle bir şey hocam? 14 lira önemli değil yanabilir yalansa bile ama güvenli midir, pc taklaya gelmesin sonra?
çok çetrefilli ve kafama yatmayan işler hocam, teşekkür ederim yapmayacağım. en iyisi bu şekilde kullanayım ben. arkadaşın attığı 14 liralık key de çok güvenli değil sanırımBu şekilde etkinleştirin bi sıkıntı çıkmıyor boşuna para vermeyinÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu şekilde etkinleştirdim
ben kullanıyorum hocam sadece tek bilgisayarda kullanabileceğin için öylegerçekten var mı böyle bir şey hocam? 14 lira önemli değil yanabilir yalansa bile ama güvenli midir, pc taklaya gelmesin sonra?