Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni işlemci önerisi

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Cs valo tarzı oyunlarda önbellek önemli hocam bence 5600 amd alsanız gayet yeterdi diye düşünüyorum
Haklısınız ama anakartım LGA1700 çok kaliteli değil ama O.C yapmayı düşünmüyorum şuanda birde anakarta masraf yapmak istemedim şuan için. Bu işlemci için soğutucu tavsiyeniz var mı ? Yoksa İD cooling Se214XT şimdilik işimi görür mü?

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke
Haklısınız ama anakartım LGA1700 çok kaliteli değil ama O.C yapmayı düşünmüyorum şuanda birde anakarta masraf yapmak istemedim şuan için. Bu işlemci için soğutucu tavsiyeniz var mı ? Yoksa İD cooling Se214XT şimdilik işimi görür mü?
Genel olarak fps tarzı oynuyorsun valo falan pek ısıtıcagını düsünmüyorum stokta bile o soğtucuda gayet yeterli olur sana

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bahadır Başer
KArdo bu arada Biostan, Microcode güncellemesini unutma Anakartin, taktiginda 13. ve 14.nesil İşlemciler için önemli bir şey. Bios son sürümde kalsin Voltaj dengelemesi açisindan ayrica işlemciyi taktiginda görmesi gerekir.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
KArdo bu arada Biostan, Microcode güncellemesini unutma Anakartin, taktiginda 13. ve 14.nesil İşlemciler için önemli bir şey. Bios son sürümde kalsin Voltaj dengelemesi açisindan ayrica işlemciyi taktiginda görmesi gerekir.
Teşekkürler bios son sürümde şuanda.

Top Bottom