90gb internet yok.
Keşke düz 90 o kadar öyle olsa 900-800'e razıyımda turkcellin yeni paketleri çok kötü.
Hocam ben şuanda 660tl ödüyorum 40+45gb ama çok ve düşürmek istiyorum tahhahüt için de 30 günüm kaldı turkcell kulanıyorum faturalı ama verdiği fiyatlar çok yüksek şuan ne yapabilirim?Keşke düz 90 o kadar öyle olsa 900-800'e razıyımda turkcellin yeni paketleri çok kötü.
Turktelekom paketleri çok iyi 30gb+ sosyal medya sınırsız 300tl + 30gb her ay gece 12'den sonra net 120tl 900tl'ye filan aylık 100gb'dan fazla net kullanıyorum.
Çekim çok çok iyi sadece bizim evde çekmiyorum e'ye düşüyor şebeke dışarda tt daha hızlı ama bizim evde turkcell. Ne yapacam bilmiyorum.
Evde internet altyapısı da yok
Bizim de öyle ya tt çekmiyor turkcell'e geçmek istiyorum ama 5 ay daha var cayma bedeli çok yüksek bu kampanyaya geçmek istiyorum ama 1.5k gibi bir bedel var keşke turkcell karşılasa..Keşke düz 90 o kadar öyle olsa 900-800'e razıyımda turkcellin yeni paketleri çok kötü.
Turktelekom paketleri çok iyi 30gb+ sosyal medya sınırsız 300tl + 30gb her ay gece 12'den sonra net 120tl 900tl'ye filan aylık 100gb'dan fazla net kullanıyorum.
Çekim çok çok iyi sadece bizim evde çekmiyorum e'ye düşüyor şebeke dışarda tt daha hızlı ama bizim evde turkcell. Ne yapacam bilmiyorum.
Evde internet altyapısı da yok
TT paketleri iyi oluyor ama şuan kampanya var mı bilmiyorum.Hocam ben şuanda 660tl ödüyorum 40+45gb ama çok ve düşürmek istiyorum tahhahüt için de 30 günüm kaldı turkcell kulanıyorum faturalı ama verdiği fiyatlar çok yüksek şuan ne yapabilirim?
Bende de 60 gün var 600tl istiyorlarBizim de öyle ya tt çekmiyor turkcell'e geçmek istiyorum ama 5 ay daha var cayma bedeli çok yüksek bu kampanyaya geçmek istiyorum ama 1.5k gibi bir bedel var keşke turkcell karşılasa..
TT çoğu yerde iyi çekiyor bizim ev sıkıntı binadan çıktığım an on numara.Çokta geçmek istemiyorum hocam turkcell iyi çekiyor da paket vermiyorlar işte daha uygun paketler.
link varmıdır hocam
Gene çok iyi zaten internetin %90ını sosyal medyaya harcıyor millet90gb internet yok.
30gb internet 60gb sosyal medya boş paketler yani
diğeride 30gb internet 30gb sosyal medya.
Ekstra paycell kullanıyorum Turkcell de link var mı hocam faturalıya hat taşırsam tt ye bir bakayım? gerçekten avantajlıysa geçeriz.Bende de 60 gün var 600tl istiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
TT çoğu yerde iyi çekiyor bizim ev sıkıntı binadan çıktığım an on numara.
TT kullanan birini bul dene bakalım iyi çekecek mi