Neler Yeni

Yeni kartta coil whine

şerif23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Şerif
Vatandan saphire 9070xt nitro model ekran kartı aldım arkadaşlar. Bugün 2 3 saat kullandım. Yok altında coil whine sesi oluyor. Stres testinde çok olmadı ama oyunlarda rahatsız edici. Bu bir süre kullandıktan sonra geçici mi kalıcı mı azalma ihtimali var mı?

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Burak B
Hemen hemen herkeste aynı şikayet. Nitro ve nitro+ modelleri kronik cw sesi mevcut. Zamanla azalma olur mu bilmiyorum.

şerif23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Şerif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçip geçmemesi önemli biraz da. Birkaç gün daha kullanayım devam ederse iade ederim de bu aralar kart bulunmuyor

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Burhan Bey
Yıl olmuş 2025 hala şu CW sorununu çözemediler yaa, bende tuf rtx4070 var, her yeni nesilde bu sorun çözülür diye ümit ediyorum ama nafile, bu tarz konuları görünce canım sıkılıyor :(

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ilyas koç
İade etseniz bile yeni alacağınız kartta da muhtemelen olacak CW sesi. Zamanla geçen bir şey değil

FPS sabitlersenize veya UV yaparsanız seste azalma olacaktır

desty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
EMİR KARTAL
fazla watt çeken çoğu kartta var cw,bende de aorus 9070 xt var yük altında oluyor cw

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Burhan Bey
Bence hepsinde var hocam, kimin de fan sesi bastırıyor fazla duyulmuyor kimin de de belki bir nebze az oluyor, ama nihayetinde, amma az amma çok var bu lanet durum...

şerif23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Şerif
İade etseniz bile yeni alacağınız kartta da muhtemelen olacak CW sesi. Zamanla geçen bir şey değil

FPS sabitlersenize veya UV yaparsanız seste azalma olacaktır
Uv yaptım hocam aynı hala.. cwden kurtuluş yok sanırım. Farklı marka modellerde daha az olma ihtimali var mı peki sizce?
Kaç Fps'lerde görüyorsunuz CW
Oyununa göre değişiyor hocam. Bazı oyunlarda çok bazılarında daha az gibi.
Bence hepsinde var hocam, kimin de fan sesi bastırıyor fazla duyulmuyor kimin de de belki bir nebze az oluyor, ama nihayetinde, amma az amma çok var bu lanet durum...
Rahatsız edici bence. Hele bazı oyunlarda max fan sesinde duyulacak gibi oluyor...

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,745
İsim
Oğuz Oğuz
Vatandan saphire 9070xt nitro model ekran kartı aldım arkadaşlar. Bugün 2 3 saat kullandım. Yok altında coil whine sesi oluyor. Stres testinde çok olmadı ama oyunlarda rahatsız edici. Bu bir süre kullandıktan sonra geçici mi kalıcı mı azalma ihtimali var mı?
Deme hocam. Bende 9070xt sapphire aldım en korktuğum şey cw. Cw azalmaz geçmez de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen hemen herkeste aynı şikayet. Nitro ve nitro+ modelleri kronik cw sesi mevcut. Zamanla azalma olur mu bilmiyorum.
Pulse'de var mı hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

CW geçmez hocam. Oyundan oyuna değişir. Kimi oyunda yok iken kimi oyunda cız cız başlar.

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Burak B
Sırasıyla kullandığım Ekran kartları
  • Rog 3080 = Cw vardı.
  • Rog 3080 12 GB Cw vardı.
  • Rog 4070 Ti = Cw yoktu.
  • Rog 4080 = Cw vardı.
  • Suprim x 4080 super = Cw yoktu.
  • GameRock 5070 Ti = Cw yok güncel olarak bunu kullanıyorum. Hatta fan sesi bile yok çok enterasandır Palit e olan ön yargımı yıktı kart. Efsane kaliteli olmuş.

Top Bottom