normal ss attım bilgisayar üzerinden ama bu şekilde gözüküyor yani telefonla çeksemde aynı şekilde görecektik ?kardo ışık sızması gibi bir şey var yazılımsal değil panel sıkıntılı gibi eğer bunu telefon ile çekip attıysan yok bunu pc içi ss alıp attıysan da renk ayarlarında sıkıntı olmuştur
kardom pc den attıysan bu ss i demek ki yazılımsal telefonla çekip attıysan donanımsal oluyor donanım bozuk olduğu zaman yazılım bunu algılamaz o yüzden de pc den ss alınca gözükmez sıkıntın. Renk ayarlarında sıkıntı var hepsini varsayılan değerlere getirir misin? Chat GPT den yardım alarak yapmanı tavsiye ederim renkler içinnormal ss attım bilgisayar üzerinden ama bu şekilde gözüküyor yani telefonla çeksemde aynı şekilde görecektik ?
Anladım hocam ne olduğunu digital vibrance açınca öyle olmuş malum cs oynuyoruz diye digital vibrance açtım ama diğer monitörümde olmamıştı böyle bir şeykardom pc den attıysan bu ss i demek ki yazılımsal telefonla çekip attıysan donanımsal oluyor donanım bozuk olduğu zaman yazılım bunu algılamaz o yüzden de pc den ss alınca gözükmez sıkıntın. Renk ayarlarında sıkıntı var hepsini varsayılan değerlere getirir misin? Chat GPT den yardım alarak yapmanı tavsiye ederim renkler için
modelden modele değişiyor kardom canın sağ olsun sen mutlu ol yeterAnladım hocam ne olduğunu digital vibrance açınca öyle olmuş malum cs oynuyoruz diye digital vibrance açtım ama diğer monitörümde olmamıştı böyle bir şey
modelden modele değişiyor kardom canın sağ olsun sen mutlu ol yeter