Neler Yeni

Yeni Monitörde Renk Kayması

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Açılır açılmaz oluyor hocam. 6aydır kullanıyorum yeni çıktı bu sorun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlginç olmuş, monitör menüsünde herhangi bir overdrive ayarı var mı? Tepki süresi olarak da geçer.

hocam karşılaştırdım ikimizde de eşit miktarda var anlayamadım
Dışarıdan kaydetmesi lazım öyle herkesde eşit gözükür. Sonuçta ekran kaydı direkt GPU'nun çizdiğini kaydetmek, monitör çizimi görüntüye verir.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
İlginç olmuş, monitör menüsünde herhangi bir overdrive ayarı var mı? Tepki süresi olarak da geçer.

Dışarıdan kaydetmesi lazım öyle herkesde eşit gözükür. Sonuçta ekran kaydı direkt GPU'nun çizdiğini kaydetmek, monitör çizimi görüntüye verir.
Hocam tepski süresi die bir ayar yok fakat düşük giriş gecikmesi ve 1 m mode diye bir ayar var fakat onları da denedim sonuç aynı.

hocam karşılaştırdım ikimizde de eşit miktarda var anlayamadım
Hocam evet pek belli olmamış ama oradaki grafikler yazan ayarı metin ile UFO olarak değiştirip tekrar videoları karşılaştırırsak arada dağlar kadar fark görünür.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Hocam tepski süresi die bir ayar yok fakat düşük giriş gecikmesi ve 1 m mode diye bir ayar var fakat onları da denedim sonuç aynı.
Panelle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum garantisi varsa garantiye göndermek en mantıklısı olacak. Yaz dönemi biraz sıkıntı olabilir monitörsüz o kısımda tercih sizin.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
Panelle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum garantisi varsa garantiye göndermek en mantıklısı olacak. Yaz dönemi biraz sıkıntı olabilir monitörsüz o kısımda tercih sizin.
Ya hocam gönderirim de kesin kullanıcı hatası bahanesiyle geri paketlerler bana.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Ya hocam gönderirim de kesin kullanıcı hatası bahanesiyle geri paketlerler bana.
Buna yapacaklarını düşünmüyorum, kendileri de ghosting'in kullanıcı hatası olmadığını ve kime sorsalar bunu söyleyeceklerini biliyorlardır.

Top Bottom