Neler Yeni

Rehber Yeni Oynayacaklar İçin The Long Dark Hakkında Ayrıntılı Rehber

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Yok hikaye modunun dışında normal oyuna girdiğimizde bi kurtuluş varmı onu soruyom
hayatta kalma modu sandbox
Eğer doğru düzgün oynarsan çok uzun yaşarsın, harita güncellemeleri geldikçe elinde ki kaynak artar ama bir sınırı var
öleseye kadar devam yani
onun dışında mücadele kısmında kurtulabildiğin senaryolar var

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
"Hayatta Kalma Modunu nasıl güncellemeyi planladığımız,"
Acaba ne yapıyorlar
4. bölümde gelecek olan yeni harita eklenecek. Ek olarak kıyafet gelebilir, benim asıl isteğim sadece 2 kişi ile sınırlı co-op desteği. Co-op girdiğin zaman oyunun ona göre zorlaşması da lazım çünkü 2 kişi hayatta kalmak biraz fazla kolaya kaçar.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
4. bölümde gelecek olan yeni harita eklenecek. Ek olarak kıyafet gelebilir, benim asıl isteğim sadece 2 kişi ile sınırlı co-op desteği. Co-op girdiğin zaman oyunun ona göre zorlaşması da lazım çünkü 2 kişi hayatta kalmak biraz fazla kolaya kaçar.
Evet co-op güzel olur, tek kişi olmuyor işte bir kişi gidip bir yerde loot yapar diğeri başka bir yere gider gün sonu herkes bulduklarını getirir aynı minecraft gibi.
Veya biraz daha hayvan gelebilir, bence şu an ki hayvan sayısı az.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
Evet co-op güzel olur, tek kişi olmuyor işte bir kişi gidip bir yerde loot yapar diğeri başka bir yere gider gün sonu herkes bulduklarını getirir aynı minecraft gibi.
Veya biraz daha hayvan gelebilir, bence şu an ki hayvan sayısı az.
Evet hayvan konusunda bende şikayetçiyim. Kurt ve geyik türleri yeterli fakat oyunun dengesini bozmadan daha çeşitli olması gerekiyor. Belki bilmiyorsundur, bir rus programcı oyuna co-op modu geliştirdi. DC linki atmak yasaktır muhtemelen, youtube'da Filigrani diye aratarak bulabilirsin.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Evet hayvan konusunda bende şikayetçiyim. Kurt ve geyik türleri yeterli fakat oyunun dengesini bozmadan daha çeşitli olması gerekiyor. Belki bilmiyorsundur, bir rus programcı oyuna co-op modu geliştirdi. DC linki atmak yasaktır muhtemelen, youtube'da Filigrani diye aratarak bulabilirsin.
Evet adı filigraniydi hatta türk bir yayıncı test etmişti modu. Sonra hinterland güncelleme geliyor demişti galiba.
Bide zıplama özelliği gelmeli, taşlara çıkarken falan illa etrafından dolaşmak gerekiyor.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
Evet adı filigraniydi hatta türk bir yayıncı test etmişti modu. Sonra hinterland güncelleme geliyor demişti galiba.
Bide zıplama özelliği gelmeli, taşlara çıkarken falan illa etrafından dolaşmak gerekiyor.
Resmi bir açıklama yok, sadece yaptıkları ankette co-op gelmesini ister misiniz sorusu vardı. Eğer oyuna zıplama eklenirse tüm haritanın değişmesi gerek. Çıkılmayan yerlere çıkılırsa olay orada biter zaten, oyun zıplama eklenmemesi üzerine tasarlanmış. Zaten bir yerden aşağı inerken seri A-D yaparak yaralanmadan inebildiğin değişik bir bug var. Hala düzeltmediler, kritik durumlarda kullanıyorum.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Resmi bir açıklama yok, sadece yaptıkları ankette co-op gelmesini ister misiniz sorusu vardı. Eğer oyuna zıplama eklenirse tüm haritanın değişmesi gerek. Çıkılmayan yerlere çıkılırsa olay orada biter zaten, oyun zıplama eklenmemesi üzerine tasarlanmış. Zaten bir yerden aşağı inerken seri A-D yaparak yaralanmadan inebildiğin değişik bir bug var. Hala düzeltmediler, kritik durumlarda kullanıyorum.
Evet A-D'yi bugün yapmıştım spiderman gibi oldum :D

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ücretsiz verilmişti :D
O mesajı yazdığı zaman ücretsiz değildi daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki halat ile inilmesi gereken yerlerde a-d yapsak olur mu?

Top Bottom