Yeni R5 5600 sistem almak istiyorum parçalarda bir sıkıntı var mıdır?

Parçaların bir kısmı 2. elde daha uyguna bulunamaz mı
işlemci anakart ve ram sıfırına yakın fiyatlarda satılıyor ikinci elde diğerleri olabilir bütçe varsa onlara da çok gerek yok

Birde gpuda rx 5700xt de var mining olasılığı daha düşük gibi geliyor birde saf güçte biraz daha iyi gibi ama 6600 daha yeni fiyat farkı neredeyse yok hangisini önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Facebook grupları ben daha çok amerikada var sanıyordum teşekkürler bakıcağım
rx 5700xt lerin %90 mınıng de kullanıldı yani temizini bulman çok zor ben rx 6600 almanı tavsiye ederim çünkü hem daha güncel teklonoji hem mınıng çıkma olasılığı düşük çünkü amd kazım yapmasınlar diye mınıng performansını düşürdü son olarak rx 6600 daha az güç çekiyor 130w rx 5700xt 225w çekiyor

rx 5700xt lerin %90 mınıng de kullanıldı yani temizini bulman çok zor ben rx 6600 almanı tavsiye ederim çünkü hem daha güncel teklonoji hem mınıng çıkma olasılığı düşük çünkü amd kazım yapmasınlar diye mınıng performansını düşürdü son olarak rx 6600 daha az güç çekiyor 130w rx 5700xt 225w çekiyor
Tamamdır zaten elektrik farkı performans farkını çıkarır muhtemelen teşekkürler.
Fiyatlar pahalı 8400f ddr5 toplasan daha iyi
Ddr5 istiyorum ama hem çok fiyat atıcak hem l3 belleği düşük hem muhtemelen çok uzun kullanıcağım hiçbir oyundan en düşük ayarlarda 30fps alamayıncaya kadar kullanmak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,807
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri