Neler Yeni

🔥Yeni RTX 4000 serisi kartlar, yeni DLSS 3.0 duyuruldu.😍

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Alıntıyı görüntüle
Bu model de güç girişi arkada acaba msı asus gibi markalar da güç girişini arkaya mı yapıcaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Recep canlı yayında gelicek falan dedi
recep ?
sa
üretir

yok gelmeyecek.

neresi çöp knk adamlar baştan aşağı metal yapmış buz gibi çalışacak.
neden hocam recep canlı yayında gelcek demiş

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
recep gelcek demedi ya daha kesin değil dedi eğer gelirse yaptıkları canlı yayının altına yazacaklarını söylediler garanti bir bilgi olmadan var veya yok diyemeyiz dediler

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
işte sizde galiba fanlara koysaydınız diyorsunuz galiba onu anladım bu şekilde kötü duruyor diyorsunuz.
Ya hocam zevk meselesi bu aslında ama tabii herkes şık gözüken bir kartı olsun ister sonuçta o kadar para veriyorsunuz ha benim dediğim şey ıy bu ne la alınmaz bok gibi güzel durmuyo değil. Benim gözüme hoş gelmedi sadece.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,963
İsim
Mert Can Ergün
recep ?
sa

neden hocam recep canlı yayında gelcek demiş
Recep yalan söylecek hayli yok rte gibi geri vites yapar ben öyle bir şey söylemedim der😂😂

4k monitör rtx4090 yada 4080 fena olur

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Bilmiyorum pek güzel gelmedi benim gözüme ama o Rog gözü güzel düşünülmüş.
backplate de hava çıkışının olduğu yerde ki rog göz metal yapmışlar havayı engellemesin diye ama fanların olduğu yere büyük rog logosunu koyacaklarına backplate arkasına koysalardı hiç kesikler eklemeden koysalardı çok daha güzel gözükürdü zaten riser kablo lazım şuan ki tasarım da onun için ben direk anakart girişine bağlamayı daha mantıklı düşünüyorum.

2 seri de bir Asus Matrix ve MSI Lightning modellerini görüyoruz 980 ti da gördük, 1080 ti da yoktu, 2080 ti da gördük, 3080 ti da yoktu, 4080 ti da bence görebiliriz.

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
backplate de hava çıkışının olduğu yerde ki rog göz metal yapmışlar havayı engellemesin diye ama fanların olduğu yere büyük rog logosunu koyacaklarına backplate arkasına koysalardı hiç kesikler eklemeden koysalardı çok daha güzel gözükürdü zaten riser kablo lazım şuan ki tasarım da onun için ben direk anakart girişine bağlamayı daha mantıklı düşünüyorum.
bunun gibi güzel tasarım görmedim.

2 seri de bir Asus Matrix ve MSI Lightning modellerini görüyoruz 980 ti da gördük, 1080 ti da yoktu, 2080 ti da gördük, 3080 ti da yoktu, 4080 ti da bence görebiliriz.
Bu arada matrix deyince hatırladım sanırım yukarda matrix ile lightning' i karşılaştırmak hata birinde sıvı soğutma var :d

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Enver Eryalçın
Bu arada matrix deyince hatırladım sanırım yukarda matrix ile lightning' i karşılaştırmak hata birinde sıvı soğutma var :d
olabilir knk msi da yapabilirdi yapamamış ama hava soğutmaların arasında 59 derecenin altında tek kalabilen msi modeli bu model :) Asus Matrix 45-50 derecede tam yükte tutabiliyordu inanılmaz güzel di bu kartın soğutması.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
olabilir knk msi da yapabilirdi yapamamış ama hava soğutmaların arasında 59 derecenin altında tek kalabilen msi modeli bu model :) Asus Matrix 45-50 derecede tam yükte tutabiliyordu inanılmaz güzel di bu kartın soğutması.
msi istese yapamayacak bir firma değil :D gereği yoktu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
olabilir knk msi da yapabilirdi yapamamış ama hava soğutmaların arasında 59 derecenin altında tek kalabilen msi modelleri bu model :)
Yapabilirdi de gerek yok zaten farkettiysen asus bir daha o şekil yapmaya gerek duymamış çünkü aşırı verimli değil. Sıvı soğutma olmasına rağmen Sanırım Lightning ile 6 derece falan fark vardı ve yine garip şekilde EVGA saplıyor.
1663699835702.png

Top Bottom