cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
ayrıca dünyadaki tek fakir ülke tr değil
bilmem ben olsam amd almam yurtdışında, tek fakir ülkede tr değil zaten yurtdışı derken biraz ekonomisi düzgün ülkeleri kastettimniye ki yurtdışında da çok fazla radeon kullanan var, hatta 6000 serisi için adamların overclock.net de konusu var. amd kartlarda güç limiti, voltaj, bellek zamanlamaları gibi şeylerin hiçbiri kitli olmadığı için insanlar deney yapıp eğlenmek için amd alıyor
ROG'daki sorun zaten fanlar. Çok kötü görünüyorlar.Abi bence fanların olduğu yerde rog gözünde led olabilir dikey kullanırsak daha güzel durabilir ama pcie 5.0 riser şart.
hyır :/dls3 özelliği rtx3000 serisinde olacakmı
amd kartların ne kadar eğlenceli olduğunu bilsen böyle demezsin bizzat test ettim hem hava soğutma hem sıvı soğutma ile. Stok halde 2500 mhz ye zor gelen kartı modlarla 2900 mhz ye çıkarabiliyonbilmem ben olsam amd almam yurtdışında, tek fakir ülkede tr değil zaten yurtdışı derken biraz ekonomisi düzgün ülkeleri kastettim
Yok bence güzel param olsa rtx 3070 ti rog yerine bunun tasarımı daha kaliteli duruyor fanlar keşke ful argb olsa ama bir sonra ki seri de hiç bir şey matrix serisi gibi güzel olmayacak matrix benzetmeye çalışmışlar bu seride msi lightning ve matrix gelir bence ti modellerinde.ROG'daki sorun zaten fanlar. Çok kötü görünüyorlar.
Asus'un eski fanlarının bir albenisi vardı. Bu fanlar klasik OEM çin ekran kartlarındaki fanlara benziyor, ben ROG kart fanıyım demiyor.Yok bence güzel param olsa rtx 3070 ti rog yerine bunun tasarımı daha kaliteli duruyor fanlar keşke ful argb olsa ama bir sonra ki seri de hiç bir şey matrix serisi gibi güzel olmayacak matrix benzetmeye çalışmışlar bu seride msi lightning ve matrix gelir bence ti modellerinde.
öyledir zaten bişe demiyom ben uğraşmam onlarla mesela ben üşengeç adamım olum popomu kaldırcak halim yok koltuktanamd kartların ne kadar eğlenceli olduğunu bilsen böyle demezsin bizzat test ettim hem hava soğutma hem sıvı soğutma ile. Stok halde 2500 mhz ye zor gelen kartı modlarla 2900 mhz ye çıkarabiliyon
koltukta oturarak yapabilirsin zaten bu anlattıklarımın hepsiniöyledir zaten bişe demiyom ben uğraşmam onlarla mesela ben üşengeç adamım olum götümü kaldırcak halim yok koltuktan
örnekti olum okoltukta oturarak yapabilirsin zaten bu anlattıklarımın hepsini
Evet Afrikada adını bile bilmediğimiz ve haritada görünmeyen birkaç ada ülkesi varayrıca dünyadaki tek fakir ülke tr değil