QRuder
80+ Silver
5 lira verim bana kafalar sela Qruder bela sarkısı yaparmısınBu ne la herkes şarkı yapıyo yarın kedime yaptırcam
5 lira verim bana kafalar sela Qruder bela sarkısı yaparmısınBu ne la herkes şarkı yapıyo yarın kedime yaptırcam
pp deki fotoyla çok uyuşuyorsun he, kafi yazma bence daha git sagopa yada ajda pekkan dinle seversinn5 lira verim bana kafalar sela Qruder bela sarkısı yaparmısın
sert de yaparmısızz ajda pekkan ne aaw , git sagopa dinle derken, sagopa kötü demek istiyor isen sen şu anda hayatının hatasını yapıyosunpp deki fotoyla çok uyuşuyorsun he, kafi yazma bence daha git sagopa yada ajda pekkan dinle seversinn
bn patlattım konuları okurken yiyomOrtam kızıştı. Dur mısır patlatayım.
kötü demedim, ama sevmiyorum ilgilendirmiyor yaptığı müzik beni. Ayrıca sagopanın seside acayip değişik dimi dediğin gibi hiç bulunmayacak bir ton hahahahasert de yaparmısızz ajda pekkan ne aaw , git sagopa dinle derken, sagopa kötü demek istiyor isen sen şu anda hayatının hatasını yapıyosun
eleştirilere açıktın demikötü demedim, ama sevmiyorum ilgilendirmiyor yaptığı müzik beni.
tabi (yapıcı)eleştirilere açıktın demi
dandik tiktoker şarkılarına 1000 basar güzel
mix master bana ait.
teşekkür ederim brodandik tiktoker şarkılarına 1000 basar güzel
(bu arada harbiden ön yargıyla girip kötü yazmayı düşünüyordum güzelmis)
Hocam sarki falan çok iii ellerine sağlık ama bazı yerlerde ses tonu ve şiddetini değiştirip denesene önerim sadece
mix master bana ait.
tekrar yapmak yorucu olur ama bir sonraki şarkılarımda öyle yapmaya çalışırım. Eleştiriler ile birlikte öğrenip gelişiyorum bendeHocam sarki falan çok iii ellerine sağlık ama bazı yerlerde ses tonu ve şiddetini değiştirip denesene önerim sadece