Yeni Sistemimi Topladım

Su sistemi Collermaster sivi sogutma ekleyerek aldım
25k ya denk geldi
Hayırlı olsun şimdi sistemin eve gelmesini beklemek var

Su sistemi Collermaster sivi sogutma ekleyerek aldım
25k ya denk geldi
Hayırlı uğurlu olsun kral güzel günlerde kullan 4060 tercih etmen de beni 12 den vurdu adamsın

Teşekkürler İki secenek vardi kolay gelsin kargo ve yurtici kargo kolaygelsini ilk defa duydugum icin yurticini seçtim Ankarada merkezi biryerde oturuyorum inş cok uzun surmez gelmesi

Teşekkürler İki secenek vardi kolay gelsin kargo ve yurtici kargo kolaygelsini ilk defa duydugum icin yurticini seçtim Ankarada merkezi biryerde oturuyorum inş cok uzun surmez gelmesi
Yurtiçi iyi olmuş adamlar çok iyiler evine gelene kadar kaç durak kaldığı bile yazıyor

Sıvı soğutma çok gereksiz olmuş bu işlemciye haberin olsun.

Keşke Kolay Gelsin'i seçseydin. Piyasadaki en hızlı kargo onlar şu an. Ayrıca Amazon, Prime üyeleri için çoğunlukla Kolay Gelsin'i kullanıyor TR'de. Adamlar bayramın 1. günü bile çalışıyordu

Aslinda 4060ti istiyordum ama 1tb ssd,Sivi sogutma bide kasa istedigim gibi olmicakti
Strateji oyunlari sehir kurma oyunlari cok oynamak istiyorum
Ageof4
Cities skyliens
Planet coaster
Frostpunk gibi bunları sıkıntısız oynatcsgini dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,918
Üyeler
195,486