MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
- Bütçe
- 10000
Arkadaşlar selam Şuanki PC ANAKART GİGABYTE B450M K AMD DDR4 - 2 TB SSD ÖNERİNİZ VAR MI
Bahsetmiş olduğum anakart’a eskiyi çıkarıp yenisini takmam yeterli olur mu yoksa ekstra sistemsel bir şey yapmam gerekiyor mu hocamSamsung 980pro
kanka okuma yazma hızı aynı olan ssdlerin arasındaki fark neler oluyor? mesela herhangi bir 7000e 5000 okuma yazma hızı olan m2 ile 980pro arasındaki farkı neler oluşturur?Samsung 980pro
Bahsetmiş olduğum anakart’a eskiyi çıkarıp yenisini takmam yeterli olur mu yoksa ekstra sistemsel bir şey yapmam gerekiyor muSamsung 980pro
Sanırım öncelik samsung olması bir arkadaşım da aldı okuma ve yazma hızı diğer ürünler ile yakın seviye ama Samsung farkı diye düşünüyorum bende alabilirimkanka okuma yazma hızı aynı olan ssdlerin arasındaki fark neler oluyor? mesela herhangi bir 7000e 5000 okuma yazma hızı olan m2 ile 980pro arasındaki farkı neler oluşturur?
Hocam bu fiyatlarda 980 pro değil Kingston renegade daha mantıklı olurBahsetmiş olduğum anakart’a eskiyi çıkarıp yenisini takmam yeterli olur mu yoksa ekstra sistemsel bir şey yapmam gerekiyor mu
Sanırım öncelik samsung olması bir arkadaşım da aldı okuma ve yazma hızı diğer ürünler ile yakın seviye ama Samsung farkı diye düşünüyorum bende alabilirim
Hocam SSD aldığım da yukarıda bahsetmiş olduğum anakart pc de aktif kullanıyorum takınca ayarlama yapmam gerekiyor mu yoksa direk tak kullan mı ?Hocam bu fiyatlarda 980 pro değil Kingston renegade daha mantıklı olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu hızları o anakart desteklemez. Bu ürünü alması çok mantıksız. PCIe Gen 3 x4 4 GB/s'ye kadar destekliyor.Hocam bu fiyatlarda 980 pro değil Kingston renegade daha mantıklı olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Hocam benim demek istediğim buydu bahsetmiş olduğum ana kart aktif kullandığım ana kart ve bunu destekleyecek bir SSD istiyorum sizin bildiğiniz var mı acabaBu hızları o anakart desteklemez. Bu ürünü alması çok mantıksız. PCIe Gen 3 x4 4 GB/s'ye kadar destekliyor.