zPastwL 80+ Silver Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 2,873 Reaksiyon skoru 1,038 11 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 OrkunJJ yazmış: Anakartında başka ekran kartı slotu var mı? Devamı için tıklayın... hocam hiç merak edip bakmadım ve hatırlamıyorum da anakartım imzada yazıyor asus prime b450m-k II
OrkunJJ yazmış: Anakartında başka ekran kartı slotu var mı? Devamı için tıklayın... hocam hiç merak edip bakmadım ve hatırlamıyorum da anakartım imzada yazıyor asus prime b450m-k II
OrkunJJ 80+ Gold Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 5,603 Reaksiyon skoru 2,782 11 Aralık 2024 #15 zPastwL yazmış: hocam hiç merak edip bakmadım ve hatırlamıyorum da anakartım imzada yazıyor asus prime b450m-k II Devamı için tıklayın... Yokmuş tek ekran kartı yuvası var. 2. Olsa oraya dönüştürücü alıp hızdan kayıp vermeden kullanabilirdin diye sordum.
zPastwL yazmış: hocam hiç merak edip bakmadım ve hatırlamıyorum da anakartım imzada yazıyor asus prime b450m-k II Devamı için tıklayın... Yokmuş tek ekran kartı yuvası var. 2. Olsa oraya dönüştürücü alıp hızdan kayıp vermeden kullanabilirdin diye sordum.