AbraForever
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
sarj aleti ve kablosu geldi kaliteli
Doğru. Seninkini ya gümrükte hallettiler ya da eksik gönderdiler.ürün bu zaten seçenek yok ve yorumları 5 yıldızdı hep
evet desteğe yazdım. benim sorunumu çözdüler.Kırılmaz cam aldım kırılmış bir biçimde geldi iade edecektim fakat iade ücretini biz karşılamıyormuyuz, siz desteğe mi yazdınız?
bence de gümrükte hallettikleri oluyor ya acı çok acıDoğru. Seninkini ya gümrükte hallettiler ya da eksik gönderdiler.
Hocam bu kablolardan hangisi daha iyi ?Ugreen in kendisi satıyor.Fiyatı çok ucuz.45w samsung şarj kodeğini de desteklediği yazılmış açıklamaya.Yeni hesap açıp görev yaparak puan toplayınca 168tl oluyor.
Ödeme adımında kargo garantisini
45w adaptör
Onun harici bu ürünlerde çok ucuz
104tl
43tl(240w beleş neredeyse.)
50tl
45tl(Kalitesini bilmiyorum.)
Hepwinin içeriği aynı neredeyse çok kalitwli kablolar.Ama 240w olanı al bence aluminyum çok güzelHocam bu kablolardan hangisi daha iyi ?
Hocam ben bi türlü fiyat işini ayarlayamadım daha pahalıya geliyorHepwinin içeriği aynı neredeyse çok kalitwli kablolar.Ama 240w olanı al bence aluminyum çok güzel
Yeni hesap açın puan alın ve kargo garantisini kapatınHocam ben bi türlü fiyat işini ayarlayamadım daha pahalıya geliyor
Aynısını yaptım hocam , bende bu ürünler 1200 olarak görünüyorYeni hesap açın puan alın ve kargo garantisini kapatın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
638 lira tuttu 40 lira da ben kuponu becerseydim ilk siparişte 600 aşağısı geliyordu. Teşekkürler hocam paylaştığın için.
Hocam farklı cihazdan deneyin art arda hesap açınca oluyor geneldearkadaşlar 2 tane yeni üyelik açmıştım kablo için numara girmemiştim direkt üyelik oluşmuştu.
Şimdi 1 tane daha alayım dedim numara istiyor ne yaptımsa ? numara istemeden nasıl geçeriz
Kaç güne geldisarj aleti ve kablosu geldi kaliteli