olur hocam klavyeyi elimden çıkartırsam o süreye kadar alırım kesin.Tamamdır hatta 1-2 ay içinde elime ulaşırsa önce sana haber veririm sorun yok.
sen bana yinede yaz getirttiğinde hocam belki elimden çıkartmış olurum.Tamamdır kankam nasıl istersen. 1 ay civarı alırım sanırım.
Özel olarak tam boy klavye toplanbilir mi tam boy 104 tuş hot swap olarak switch olarak pek bilgim yok. Hazır tam boy klawye bulmak sıkıntı ayrıca kablosuz olmak zorunda.Hocam neyi kast ettiğinizi tam anlayamadım.
Hayır olmak zorunda değil. Ayrıca tam boyda toplayabilsin veya taç Boy custom klavye alabilirsin.Özel olarak tam boy klavye toplanbilir mi tam boy 104 tuş hot swap olarak switch olarak pek bilgim yok. Hazır tam boy klawye bulmak sıkıntı ayrıca kablosuz olmak zorunda.
Çok daha iyisini buna yakın fiyata çözerim bu arada. 15-20 gün bekleme zamanın varsa özelden yaz kanka.Tam boy olarak hazır olarak az model zaten ben mecburen kablosuz kullanmak durumundayım rekabetçi oyun oynamıyorum.
Daha önce konu açmıştım
Keychron k5se bulmuştum ifiyat yüksek denerek
Tavsiye edildi.Keychron V6 Max QMK/VIA Wireless Custom Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade edilebilir. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraith.studio
Hala kararsızım.
Hocam çok saolun, mambasnakein keycapler bana biraz çocukça geliyor bazı ürünler dışında. Markası o değil ama eminim.keycapsleri mambasnakein keycapslerine benziyor aynı şekil akko yellow v3 ile custom topladım ben de gmk67 ile sesleri birebir aynı diyebilirim gayet başarılı olmuş