Neler Yeni

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
kulaklıkta mic diğer kablosuzlara göre güzel. ses kalitesi çok güzel değil. biraz boğuk ses var ama çok rahat bi ürün. bence bu fiyata kesin alınmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya arkaddaşlar bi de bu kulaklığı açınca çince mi japonca mı ne konuşuyor. bunun dilini nasıl değiştireceğiz ya :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
selman baştürk
kulaklıkta mic diğer kablosuzlara göre güzel. ses kalitesi çok güzel değil. biraz boğuk ses var ama çok rahat bi ürün. bence bu fiyata kesin alınmalı

ya arkaddaşlar bi de bu kulaklığı açınca çince mi japonca mı ne konuşuyor. bunun dilini nasıl değiştireceğiz ya :)
Ses seviyesi bide pad lerin rahatlığı nasıl knk

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Bedirhan Şen

ses kalitesinde çok bi fark varmı birde ne kadar uzaklığa kadar dayanıyor

@mkurtulus hocam sizdende bi inceleme bekliyoruz :D

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Ses seviyesi bide pad lerin rahatlığı nasıl knk
Aga aşşırı rahat ses seviyesi iyi ama kablolu kadar kaliteli değil. Ama kesinlikle alınır

ses kalitesinde çok bi fark varmı birde ne kadar uzaklığa kadar dayanıyor

@mkurtulus hocam sizdende bi inceleme bekliyoruz :D
Aga benutfağa kadar gittim sıkıntı yaratmadı (ortalama 10 adım atmışımdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
selman baştürk
Aga aşşırı rahat ses seviyesi iyi ama kablolu kadar kaliteli değil. Ama kesinlikle alınır
knk benim için ses düzeyi kalitesi önemli ben siparişini verdim kargoya vermişlerde bakim düşüneyim benim kulaklığım var zaten rahatlığındanda çok memnundumda connect game yi şikayet ettim kulaklığı gönderdik geri göndermiyor adamlar kaldık kulaklıksız

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
Eksa E900Pro Neomidyum Mıknatıslı 50mm sesinden buna geçtiğimde düşüş hissettim. Kablolu 1300TL'lik kulaklık ile kablosuz 1300TL'lik kulaklığın aynı performansı vermesini beklemek saçmalık olur.
Fiyatına göre 500-600TL'lik kablolu kulaklıklar ile aynı kalitede Kablosuz gecikmesiz FPS için uygun bir deneyim sunuyor.
200 gram hafifliği ve gecikmesiz oluşu bence gayet başarılı. gecikmesi biraz daha fazla olsaydı ses kalitesi yüksek olabilirdi.

Bu fiyata yedek kulaklık olarak alınır, Chill gaming geceleri ve gamepad ile oynanan AAA oyunlar için başarılı bir ürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Kargo gelmiş eve akşam test edip hepinizi bu dertten kurtaracağım 😂😂
Şöyle söyleyeyim.Hyperx cloud silverdan buna geçince attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.Ses seviyesi yeterli,gecikme yok.Oyun içi ses kasabilirsiniz.Biraz sönük bi ses yapısı var.Kaliteli bir kulaklık kullanıp buna geçtiyseniz tatmin etmeyecektir.Ama fiyatına göre alınabilir mi,evet alınır.
Ama beni tatmin etmedi maalesef,iade edeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
selman baştürk
Şöyle söyleyeyim.Hyperx cloud silverdan buna geçince attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.Ses seviyesi yeterli,gecikme yok.Oyun içi ses kasabilirsiniz.Biraz sönük bi ses yapısı var.Kaliteli bir kulaklık kullanıp buna geçtiyseniz tatmin etmeyecektir.Ama fiyatına göre alınabilir mi,evet alınır.
Ama beni tatmin etmedi maalesef,iade edeceğim.
kral sıkıntı şu kutusunu açtıysan iade edemiyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
kral sıkıntı şu kutusunu açtıysan iade edemiyosun
Anladım,yani kutusunu açtım ama kutusu zaten bantlı ve korumalı değildi.10 dk kullandım sadece.Bu şekilde bile iade kabul etmeyeceklerse kimseye tavsiye etmem almasını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
selman baştürk
Anladım,yani kutusunu açtım ama kutusu zaten bantlı ve korumalı değildi.10 dk kullandım sadece.Bu şekilde bile iade kabul etmeyeceklerse kimseye tavsiye etmem almasını.
sitesinde yazıyoki ambalajı açılmılş ürünler iade alınmaz sadece ambalajı açılmamış ürünler alınır diye

gönder bakalım geri belki alırlar

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
Sesle ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar şurada olduğu gibi mic tuşuna basılı kalıp müzik moduna alıp tekrar denesinler seste ciddi fark oluyor gerek şiddet gerek kalite.

Ekler

• q.png
    q.png
    236.2 KB · Hit: 135
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
sitesinde yazıyoki ambalajı açılmılş ürünler iade alınmaz sadece ambalajı açılmamış ürünler alınır diye

gönder bakalım geri belki alırlar
Evet okudum bende gördüm.Denerim şansımı iade olmazsa kullanırım.İş görür yani çöpe atacağım bi ürün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,684
Üyeler
163,536
Son üye
bergarslan