Beyler bu yeni çıkan X870 anakartlardan marka fark etmez benim için sizce alınır mı değer mi b650m s2h anakartından geçişimi yapıcam? benim anakartımdan ne farkı var mesela X870 anakartlarının aşırı böyle performans farkı var mı?
7800x3D var hocam ama ilerleyen zamanlarda 9000 serisine geçebilirim x3D çıktığı zaman her halükarda X870 daha mı iyi b650m s2h anakartından ?Üst düzey bir işlemcin varsa 7900 7950 gibi,maddiyatında iyiyse geçilir bence.
X670'den geçilirmi deseydin hayır diyebilirdim.
Aşırı üst segment bir işlemcin yok ise geçmene gerek yok hocam eğer x670 veya x670e chipsetli bir anakarta sahip olsaydın hiç geçmene gerek yoktu ama işlemci yükselteceksen anakart da upgrade etmeni tavsiye ederimBeyler bu yeni çıkan X870 anakartlardan marka fark etmez benim için sizce alınır mı değer mi b650m s2h anakartından geçişimi yapıcam? benim anakartımdan ne farkı var mesela X870 anakartlarının aşırı böyle performans farkı var mı?
yani o yüzden yükseltmek istiyorum hocam bide şuan makul fiyatlarda x870 anakartlar daha sonra yükselir diye korkuyorum sence alsam mı şimdi yoksa acele etmeme gerek yok muAşırı üst segment bir işlemcin yok ise geçmene gerek yok hocam eğer x670 veya x670e chipsetli bir anakarta sahip olsaydın hiç geçmene gerek yoktu ama işlemci yükselteceksen anakart da upgrade etmeni tavsiye ederim
yani o yüzden yükseltmek istiyorum hocam bide şuan makul fiyatlarda x870 anakartlar daha sonra yükselir diye korkuyorum sence alsam mı şimdi yoksa acele etmeme gerek yok mu
msı alıcam hocam teşekkür ederimamd de genelde fiyatlar 6 ay sonra filan daha da ucuzluyor hocam yükselmez diye düşünüyorum ve zaten şuan x870 de tomahawk modeli çok güzel ve fiyat anlamında da uygun diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya bu model de çok güzel asrock da çok güzel markadır yurt dışında çok popüler
Dostum değer hatta sana direkt linkini bırakıyorum.
ASUS ROG STRIX Z890-E GAMING WIFI Intel Z890 Soket 1851 DDR5 8800Mhz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG STRIX Z890-E GAMING WIFI Intel Z890 Soket 1851 DDR5 8800Mhz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam aldınız mı?Beyler bu yeni çıkan X870 anakartlardan marka fark etmez benim için sizce alınır mı değer mi b650m s2h anakartından geçişimi yapıcam? benim anakartımdan ne farkı var mesela X870 anakartlarının aşırı böyle performans farkı var mı?