Neler Yeni

Yeniden Aktif Forum Partisi (Herhangi bir siyasi parti ile alakamız yoktur!)

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Sevgili forumdaşlarım! Bugün buralara niçin geldim, nasıl geldim? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, Chrome'a girdim, forumu açtım, Konu Dışı'na tıkladım geldim. Amma! Gelmemiş de olabilirim. Gelmişsem gelmişimdir, gelmediysem gelmemişimdir. Görünen forum bulut serverda değildir. Buraya geldik de gelmedik mi dedik? Bunlar bir takım sallamasyon sözcüklerdir. Gerçi yahu ben buraya niye geldim. Kim getirdi lan beni buraya? Mazilere dalmaya geldim. Şaka maka.. Sevgili Romalılar, forumdaşlarım, Gariban gardaşlarım, gönlü fakir, gözü aç, aklı pirupak sırdaşlarım. Nasılsınızdır?

Tamam fazla uzatmayalım. Biliyorsunuz son 3 aydır foruma bayağı bir ara verdim. Verdim çünkü forum acayip derecede ölmüştü. Gerçekten sesi soluğu çıkmıyordu. Profil mesajlarında saniye başı yeni bir mesaj gelirken, saatte bir gelir olmuştu. Birazdan aşağıya etiketleyeceğim herkes bana hak verecektir. Zira hep beraber yaşıyorduk forumda. Hatta forumu ayakta tutan, yaşatan tayfa bizdik diyebilirim.. İnanır mısınız @Gri Caner'in sponsor almaları bile eğlenceliydi bir ara. (Ama sadece bir ara! :)) Neyse sorun değil olan oldu. Önümüze bakmak için size ihtiyacım var.

OUHasan Komutasında Forumu Ayakta Tutma ve Eski Haline Getirme SEFERBERLİĞİNE hazır mısınız?
Biz hazırız. Ama ne yapacağımızı bilmiyorum. Çaktırmayın. Ama sorun yok. Kararsızlık en kötü karardan dahi kötüdür. O yüzden en azından adım atmış olalım. Bundan sonra Forumu ayakta tutmaya ve eski haline getirmeye yönelik yapabileceğimiz şeyleri, fikirlerinizi yazın! Yoksa söylerim @MematiBaş🚬 ağabeyime sıkar kafanıza atar denize..

🤵 UYARI 👰

Herhangi bir siyasi parti ile alakamız yoktur!

Depremden dolayı evde olmuyorum fazla da internetim yok o yüzden pek aktif değilim. Yolun açık olsun

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
herkesin bir toplanıp kendine gelmesi lazım
Kesinlikle. Bir şekil hal etmemiz lazım. bak şuan bile sadece @Che_ ve @Windows 10 Aşığıyım aktif..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben ne dedim şimdi hemen kalemimi kırdınız?
Eski bir geyik hocam takmayın. Sevdiğimizden..

Depremden dolayı evde olmuyorum fazla da internetim yok o yüzden pek aktif değilim. Yolun açık olsun
İnşallah yakın çevrende bir şey yoktur. Nasıl diyeceğimi bilemedim... Üzgünüm.

milenix

80+ Gold

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
bu sabah bayası aktifti gördüm ben
neler yeni kısmınada genelde @joker♤ @Windows 10 Aşığıyım @Realhas the Great yazıyor
İşte eskiden yukardaki bütün etiketli kişiler forumda olurdu aynı anda.. Özellikle saat 8 ve sonrasında. @Besim Tibuk 3'e kadar forumda dururdu eskiden.

neler yeni bizim mekan
Çakalların hükmü, kurt ayağa kalkana kadardır!

milenix

80+ Gold
İşte eskiden yukardaki bütün etiketli kişiler forumda olurdu aynı anda.. Özellikle saat 8 ve sonrasında. @Besim Tibuk 3'e kadar forumda dururdu eskiden.
halen aktiflerde bir şey yazmıyorlar besimde aynı sürekli pp değiştirmekten başka bir şey yapmamaya başladı

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
halen aktiflerde bir şey yazmıyorlar besimde aynı sürekli pp değiştirmekten başka bir şey yapmamaya başladı
Besimi 2 hafta içerisinde Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Ümraniyesporlu olarak gördüm

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Eskiden Caner'e kızardık. Çok sıkıcı diye.. Şimdi herkes onun gibi sanki..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,993
Üyeler
163,587
Son üye
rizvan
Top Bottom