Phanzox
80+ Silver
Hocam ben ne dedim şimdi hemen kalemimi kırdınız?@MematiBaş🚬 sık kafama at denize!
Hocam ben ne dedim şimdi hemen kalemimi kırdınız?@MematiBaş🚬 sık kafama at denize!
Depremden dolayı evde olmuyorum fazla da internetim yok o yüzden pek aktif değilim. Yolun açık olsunSevgili forumdaşlarım! Bugün buralara niçin geldim, nasıl geldim? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, Chrome'a girdim, forumu açtım, Konu Dışı'na tıkladım geldim. Amma! Gelmemiş de olabilirim. Gelmişsem gelmişimdir, gelmediysem gelmemişimdir. Görünen forum bulut serverda değildir. Buraya geldik de gelmedik mi dedik? Bunlar bir takım sallamasyon sözcüklerdir. Gerçi yahu ben buraya niye geldim. Kim getirdi lan beni buraya? Mazilere dalmaya geldim. Şaka maka.. Sevgili Romalılar, forumdaşlarım, Gariban gardaşlarım, gönlü fakir, gözü aç, aklı pirupak sırdaşlarım. Nasılsınızdır?
Tamam fazla uzatmayalım. Biliyorsunuz son 3 aydır foruma bayağı bir ara verdim. Verdim çünkü forum acayip derecede ölmüştü. Gerçekten sesi soluğu çıkmıyordu. Profil mesajlarında saniye başı yeni bir mesaj gelirken, saatte bir gelir olmuştu. Birazdan aşağıya etiketleyeceğim herkes bana hak verecektir. Zira hep beraber yaşıyorduk forumda. Hatta forumu ayakta tutan, yaşatan tayfa bizdik diyebilirim.. İnanır mısınız @Gri Caner'in sponsor almaları bile eğlenceliydi bir ara. (Ama sadece bir ara! ) Neyse sorun değil olan oldu. Önümüze bakmak için size ihtiyacım var.
OUHasan Komutasında Forumu Ayakta Tutma ve Eski Haline Getirme SEFERBERLİĞİNE hazır mısınız?
Biz hazırız. Ama ne yapacağımızı bilmiyorum. Çaktırmayın. Ama sorun yok. Kararsızlık en kötü karardan dahi kötüdür. O yüzden en azından adım atmış olalım. Bundan sonra Forumu ayakta tutmaya ve eski haline getirmeye yönelik yapabileceğimiz şeyleri, fikirlerinizi yazın! Yoksa söylerim @MematiBaş🚬 ağabeyime sıkar kafanıza atar denize..
UYARI
Herhangi bir siyasi parti ile alakamız yoktur!
@joker♤ @cici @Emir Aydın
@Besim Tibuk @Carl-S @Sirius Blackw @MematiBaş🚬 @2mApoo @İbrahim_Talha @KaganKK06 @SüleymanÇakır. @Halsiz @Letrion @Sagittarius(Maalesef banlı.) @The Last Dragonborn @Furkan Karagülle @Che_ @Hudzell @James Gg @Karl Dönitz @Maykıl @Windows 10 Aşığıyım @Realhas the Great @oEnesQlf @oozdmrsm @Suwariba @Windows XP Aşığıyım @YusufGame @Ayrton @Kürşat Kütükçü @milenix @Mırnav @Sir Cem T-oker @tümen
Kesinlikle. Bir şekil hal etmemiz lazım. bak şuan bile sadece @Che_ ve @Windows 10 Aşığıyım aktif..herkesin bir toplanıp kendine gelmesi lazım
Eski bir geyik hocam takmayın. Sevdiğimizden..Hocam ben ne dedim şimdi hemen kalemimi kırdınız?
İnşallah yakın çevrende bir şey yoktur. Nasıl diyeceğimi bilemedim... Üzgünüm.Depremden dolayı evde olmuyorum fazla da internetim yok o yüzden pek aktif değilim. Yolun açık olsun
bu sabah bayası aktifti gördüm benKesinlikle. Bir şekil hal etmemiz lazım. bak şuan bile sadece @Che_ ve @Windows 10 Aşığıyım aktif..
neler yeni bizim mekanbu sabah bayası aktifti gördüm ben
neler yeni kısmınada genelde @joker♤ @Windows 10 Aşığıyım @Realhas the Great yazıyor
İşte eskiden yukardaki bütün etiketli kişiler forumda olurdu aynı anda.. Özellikle saat 8 ve sonrasında. @Besim Tibuk 3'e kadar forumda dururdu eskiden.bu sabah bayası aktifti gördüm ben
neler yeni kısmınada genelde @joker♤ @Windows 10 Aşığıyım @Realhas the Great yazıyor
Çakalların hükmü, kurt ayağa kalkana kadardır!neler yeni bizim mekan
Besim dönek oldu masmaalesefİşte eskiden yukardaki bütün etiketli kişiler forumda olurdu aynı anda.. Özellikle saat 8 ve sonrasında. @Besim Tibuk 3'e kadar forumda dururdu eskiden.
@Besim TibukBesim dönek oldu masmaalesef
halen aktiflerde bir şey yazmıyorlar besimde aynı sürekli pp değiştirmekten başka bir şey yapmamaya başladıİşte eskiden yukardaki bütün etiketli kişiler forumda olurdu aynı anda.. Özellikle saat 8 ve sonrasında. @Besim Tibuk 3'e kadar forumda dururdu eskiden.
Besimi 2 hafta içerisinde Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Ümraniyesporlu olarak gördümhalen aktiflerde bir şey yazmıyorlar besimde aynı sürekli pp değiştirmekten başka bir şey yapmamaya başladı
süperligte pp yapmadığı takım kalmadı onu diyor heraldeNe diyorsun? anlatsana la! Adam benle aynı ideolojiyi benimsiyor arkasından konuşturmam!
Eskiden Caner'e kızardık. Çok sıkıcı diye.. Şimdi herkes onun gibi sanki..halen aktiflerde bir şey yazmıyorlar besimde aynı sürekli pp değiştirmekten başka bir şey yapmamaya başladı