Neler Yeni

Yenilenmiş 7 plus alınır mı

Baran2005

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Baran
Arkadaşlar beni 1 sene idrara edicek bı tane 7 plus alicam şimdilik yenilenmiş cihaz almak istiyorum sizce 1 yıl için yeterli olurmu bana
Easycep sitsinden alicagim cihazi

şahin doğan

80+ Platinum
1 yıl için 2000 TL'lik telefonda yeterli olur hocam. O kadar masrafa gerek var mı ?
7 Plus 2-3 yıl daha götürür.

Baran2005

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 yıl için 2000 TL'lik telefonda yeterli olur hocam. O kadar masrafa gerek var mı ?
7 Plus 2-3 yıl daha götürür.
Bende önceden 11 vardı ondan android e düşünce Android'i kullanamadim o yüzden 7 plus almak istiyorum

ExploiT

80+ Bronze
Arkadaşlar beni 1 sene idrara edicek bı tane 7 plus alicam şimdilik yenilenmiş cihaz almak istiyorum sizce 1 yıl için yeterli olurmu bana
Easycep sitsinden alicagim cihazi
Bizide eşimle birer yıl götürecek telefon lazımdı kasım başı gibi aldım easycepten iphone 7 rose gold mükemmel ve pil %100 olarak aldık o geldi eşim kullanıyor çiziksiz sorunsuz gayet iyi fakat ben sipariş verdim 11.11 tarihinde daha bu gün kargo teslim edecek inanılmaz kötü bir kargo süreci yaşadım hala ürünü bekliyorum. 4 farklı bilgi verdiler yanlış olarak çok problemli bir sipariş yaşadım umarım bu gelen üründe üzmez tek temennim o olur. Sonuç olarak 7 hala iş görebilecek bir telefon eğer sende benim gibi kısa süreli bir telefon düşünüyorsan o fiyatlara alacağın kötü androidlerdense stabil çalışacak bir apple cihazı tercih etmen daha doğru olur.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emir
iphone 6s ne zaman çıktı hatırlamıyorum ama 7 sene oldu galiba halen kullanıyorum ve taş gibi 4 kere bataryasını kendim değiştim. Yani kullanılır niye kullanılmasın ne yani . He diyorsan çok iyi foto çeksin uçsun kaçsın ama alo demese de olur o zaman tercih farklı olur Bu arada fakir olduğum için alamıyorum telefon memurum ama alamıyorum çok net

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,019
Üyeler
172,315
Son üye
meuspexaa
Top Bottom