Bende önceden 11 vardı ondan android e düşünce Android'i kullanamadim o yüzden 7 plus almak istiyorum1 yıl için 2000 TL'lik telefonda yeterli olur hocam. O kadar masrafa gerek var mı ?
7 Plus 2-3 yıl daha götürür.
Parası. Olanlar için doğru ama malesef altında kalıyoruz mecburi olarak :/bence iphone 10 altinda telefon alınmaz artık
Neden kullanamadınBende önceden 11 vardı ondan android e düşünce Android'i kullanamadim o yüzden 7 plus almak istiyorum
Bizide eşimle birer yıl götürecek telefon lazımdı kasım başı gibi aldım easycepten iphone 7 rose gold mükemmel ve pil %100 olarak aldık o geldi eşim kullanıyor çiziksiz sorunsuz gayet iyi fakat ben sipariş verdim 11.11 tarihinde daha bu gün kargo teslim edecek inanılmaz kötü bir kargo süreci yaşadım hala ürünü bekliyorum. 4 farklı bilgi verdiler yanlış olarak çok problemli bir sipariş yaşadım umarım bu gelen üründe üzmez tek temennim o olur. Sonuç olarak 7 hala iş görebilecek bir telefon eğer sende benim gibi kısa süreli bir telefon düşünüyorsan o fiyatlara alacağın kötü androidlerdense stabil çalışacak bir apple cihazı tercih etmen daha doğru olur.Arkadaşlar beni 1 sene idrara edicek bı tane 7 plus alicam şimdilik yenilenmiş cihaz almak istiyorum sizce 1 yıl için yeterli olurmu bana
Easycep sitsinden alicagim cihazi