Yenilenmiş Iphone alınır mı ?

Myronn

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
12000
Poco X3 Pro kullanıyordum ancak telefonun kronik sorunu yüzünden telefonum bozuldu ve garantisi bittiği için tamir ücreti olarak telefonun sıfır fiyatına yakın para istiyorlar. Temmuz, Ağustos gibi yeni sıfır iphone 13 almayı düşünüyorum. O zamana kadar idarelik kullanmak için 12k TL bütçeyle İphone XR almak mantıklı mı ?, eğer varsa güvenilir bir site vs. paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Yenilenmiş yerine temiz güzel bir ikinci el kovalamak daha mantıklı bence.

Açıkcası yenilenmiş adı altında bir parça bile değişmeden ilana koyulan cihazlar yerine 2.elden temiz cihazları alırım daha mantıklı.
Yenilenmiş yerine temiz güzel bir ikinci el kovalamak daha mantıklı bence.
İkinci el bakmak isterdim ancak yaşadığım yer küçük bir şehir, ilanda sadece 1 tane telefon var ve telefon için için şehir dışına çıkmak istemiyorum. Beni Temmuz'a kadar idare edebilecek bir telefon arıyorum, yenilenmiş olanlar götürmez mi o zamana kadar ?

İdarelik SE2 de alabilirsiniz çok uygun oluyor ancak geri satması 11'e göre biraz zordur. 11 almak daha mantıklı olabilir.

İkinci el bakmak isterdim ancak yaşadığım yer küçük bir şehir, ilanda sadece 1 tane telefon var ve telefon için için şehir dışına çıkmak istemiyorum. Beni Temmuz'a kadar idare edebilecek bir telefon arıyorum, yenilenmiş olanlar götürmez mi o zamana kadar ?
Hocam yenilenmiş alınabilir tabi ama memnun olan da var olmayan da var kesin bir şey diyemem,teknoloji zaten biraz şans işi bide yenilenmiş olunca ekstra düşüyor o şans.

Poco X3 Pro kullanıyordum ancak telefonun kronik sorunu yüzünden telefonum bozuldu ve garantisi bittiği için tamir ücreti olarak telefonun sıfır fiyatına yakın para istiyorlar. Temmuz, Ağustos gibi yeni sıfır iphone 13 almayı düşünüyorum. O zamana kadar idarelik kullanmak için 12k TL bütçeyle İphone 11 veya XR almak mantıklı mı ?, eğer varsa güvenilir bir site vs. paylaşırsanız sevinirim.
Hocam tek kelime ile ALINMAZ. Net. Pişman olursunuz ikinci el alıp al sat ile yükseltebilirsiniz.

parça değişmeyen genelde daha iyi oluyor zaten yenilenmiş diye sırf yan sanayi parça kullanıyorlar
Yan sanayi parça, kötü bir işçilik ve ustanın iyisi parça arttıran diyen kafada çalışan firmalardan asla alınmamalı. Yan sanayi kamera ve ekran telefondan soğutur. Pil zaten başlı başına bir sıkıntı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Yıllar öncesinde yenilenmiş telefon satışı yapan firmada e ticaret yapıyordum. Genelde kullanılan cihazlar değişim kampanyasından ya da insanların kasko yaptırıp kullanılamaz hale gelen telefonlarının ihale yoluyla toplu olarak genellikle yan sanayi parçalar kullanılarak ve anakart işlemli cihazlar oluyor. Tavsiyem hiç bir şekilde bulaşmaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,006
Üyeler
175,145
Son üye
TouchMeSenpai
Geri