Neler Yeni

Yenilenmiş Iphone alınır mı ?

Myronn

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Bütçe
12000
Poco X3 Pro kullanıyordum ancak telefonun kronik sorunu yüzünden telefonum bozuldu ve garantisi bittiği için tamir ücreti olarak telefonun sıfır fiyatına yakın para istiyorlar. Temmuz, Ağustos gibi yeni sıfır iphone 13 almayı düşünüyorum. O zamana kadar idarelik kullanmak için 12k TL bütçeyle İphone 11 veya XR almak mantıklı mı ?, eğer varsa güvenilir bir site vs. paylaşırsanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
fatih şenyurt
EasyCep, Getmobil var bildiğim bu iki site bu tarz yenilenmiş telefon satıp alıyorlar bakıp inceleyebilirsin.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Ali
Açıkcası yenilenmiş adı altında bir parça bile değişmeden ilana koyulan cihazlar yerine 2.elden temiz cihazları alırım daha mantıklı.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Yenilenmiş yerine temiz güzel bir ikinci el kovalamak daha mantıklı bence.

Myronn

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkcası yenilenmiş adı altında bir parça bile değişmeden ilana koyulan cihazlar yerine 2.elden temiz cihazları alırım daha mantıklı.
Yenilenmiş yerine temiz güzel bir ikinci el kovalamak daha mantıklı bence.
İkinci el bakmak isterdim ancak yaşadığım yer küçük bir şehir, ilanda sadece 1 tane telefon var ve telefon için için şehir dışına çıkmak istemiyorum. Beni Temmuz'a kadar idare edebilecek bir telefon arıyorum, yenilenmiş olanlar götürmez mi o zamana kadar ?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
İdarelik SE2 de alabilirsiniz çok uygun oluyor ancak geri satması 11'e göre biraz zordur. 11 almak daha mantıklı olabilir.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
İkinci el bakmak isterdim ancak yaşadığım yer küçük bir şehir, ilanda sadece 1 tane telefon var ve telefon için için şehir dışına çıkmak istemiyorum. Beni Temmuz'a kadar idare edebilecek bir telefon arıyorum, yenilenmiş olanlar götürmez mi o zamana kadar ?
Hocam yenilenmiş alınabilir tabi ama memnun olan da var olmayan da var kesin bir şey diyemem,teknoloji zaten biraz şans işi bide yenilenmiş olunca ekstra düşüyor o şans.

Top Bottom