KDolunay
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 35
- İsim
- Salih
- Bütçe
- 1500
Arkadaşlar merhaba,
Yıllardır kullandığım, scroll tuşu hariç çok memnun kaldığım kablosuz Microsoft Wireless 1000 faremin yerine (kronik scroll tuşu sorunu var)
yeni toplama bilgisayarım ile kullanacağım, aşağıdaki kriterlerde oyuncu mouse arıyorum.
Fiyatı: 500-1600 arası
Boyut: Orta boy, laptop fareleri kadar küçük olmasın.
Kullanım amacı: %70 (her türlü) oyun %30 ofis programları ve internet gezintisi
RGB: Fark etmez, çok önemli değil.
Ses: Mekanik klavyeler gibi tıklama sesi fazla tiz olsun istemiyorum.
Ek Tuşlar: Çok önemli değil, Bir iki fazla tuş olabilir.
DPI, Hz Değerleri: Valorant, CS, Pubg gibi oyunlar için yeterli olabilecek seviyede.
Kronik sorunu olmayan uzun ömürlü bir fare
Soru1: Bu kullanım amaçları için en uygun fare kablolu mu kablosuz mu olmalıdır?
Soru2: Bu kriterlerde en iyi verim/uzun ömürlülük açısından hangi fareyi önerirsiniz?
80.000 TL ye hazır sistem aldım, yanına dayanıklı-verimli sağlam bir fare olsun istiyorum.
Bütçe 1,5k civarları diyelim. En az 5-6 sene sorunsuz götürsün beni.
Piyasada çok satılan ürünleri ankete koydum, kullandığınız/tecrübe ettiğiniz ürün varsa yorumda belirtip ankette oylarsanız sevinirim.
Yıllardır kullandığım, scroll tuşu hariç çok memnun kaldığım kablosuz Microsoft Wireless 1000 faremin yerine (kronik scroll tuşu sorunu var)
yeni toplama bilgisayarım ile kullanacağım, aşağıdaki kriterlerde oyuncu mouse arıyorum.
Fiyatı: 500-1600 arası
Boyut: Orta boy, laptop fareleri kadar küçük olmasın.
Kullanım amacı: %70 (her türlü) oyun %30 ofis programları ve internet gezintisi
RGB: Fark etmez, çok önemli değil.
Ses: Mekanik klavyeler gibi tıklama sesi fazla tiz olsun istemiyorum.
Ek Tuşlar: Çok önemli değil, Bir iki fazla tuş olabilir.
DPI, Hz Değerleri: Valorant, CS, Pubg gibi oyunlar için yeterli olabilecek seviyede.
Kronik sorunu olmayan uzun ömürlü bir fare
Soru1: Bu kullanım amaçları için en uygun fare kablolu mu kablosuz mu olmalıdır?
Soru2: Bu kriterlerde en iyi verim/uzun ömürlülük açısından hangi fareyi önerirsiniz?
80.000 TL ye hazır sistem aldım, yanına dayanıklı-verimli sağlam bir fare olsun istiyorum.
Bütçe 1,5k civarları diyelim. En az 5-6 sene sorunsuz götürsün beni.
Piyasada çok satılan ürünleri ankete koydum, kullandığınız/tecrübe ettiğiniz ürün varsa yorumda belirtip ankette oylarsanız sevinirim.