baya bi kişi mağdurmuş aynı durumdan onu anladımforumda konuşmak için tdk dan emeklisi olman lazım. onun dışında dışlanıyorsun. 5. falan hesap açışımdı orda. noktalama işareti yapmadım diye ban yemiştim.
baya bi kişi mağdurmuş aynı durumdan onu anladım
ayriyetten üyeleri konu dışında konuşmak yasak. mesela discorrddan konuşalım. instadan konuşalım gibi yasak. bundanda uyarı almıştım. dünyanın en saçma forumu.forumda konuşmak için tdk dan emeklisi olman lazım. onun dışında dışlanıyorsun. 5. falan hesap açışımdı orda. noktalama işareti yapmadım diye ban yemiştim.
o daha da saçmaymış bu nası bi kural yaayriyetten üyeleri konu dışında konuşmak yasak. mesela discorrddan konuşalım. instadan konuşalım gibi yasak. bundanda uyarı almıştım. dünyanın en saçma forumu.
ah bi anlayabilseko daha da saçmaymış bu nası bi kural yadc den instadan konuşunca foruma ne etkisi varmış
Vakti zamanında bende aşırı sinir oluyordum uyarı veriyorlardı sürekli. Ama farklı bir bakış açısından baktığımızda gayet mantıklı.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişimyine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık
Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
Alıntıyı görüntüle
İyi ki burada öyle kurallar yok