Yeşil forum saçmalığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
forumda konuşmak için tdk dan emeklisi olman lazım. onun dışında dışlanıyorsun. 5. falan hesap açışımdı orda. noktalama işareti yapmadım diye ban yemiştim.

forumda konuşmak için tdk dan emeklisi olman lazım. onun dışında dışlanıyorsun. 5. falan hesap açışımdı orda. noktalama işareti yapmadım diye ban yemiştim.
baya bi kişi mağdurmuş aynı durumdan onu anladım

baya bi kişi mağdurmuş aynı durumdan onu anladım
ayriyetten üyeleri konu dışında konuşmak yasak. mesela discorrddan konuşalım. instadan konuşalım gibi yasak. bundanda uyarı almıştım. dünyanın en saçma forumu.

ayriyetten üyeleri konu dışında konuşmak yasak. mesela discorrddan konuşalım. instadan konuşalım gibi yasak. bundanda uyarı almıştım. dünyanın en saçma forumu.
o daha da saçmaymış bu nası bi kural ya :D dc den instadan konuşunca foruma ne etkisi varmış

Forumdakiler yapay zeka mı niye imlaya uygun yazacaklarmış 🤣

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişim :D yine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık :D

Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
Alıntıyı görüntüle

İyi ki burada öyle kurallar yok
Vakti zamanında bende aşırı sinir oluyordum uyarı veriyorlardı sürekli. Ama farklı bir bakış açısından baktığımızda gayet mantıklı.
Şöyle ki: o forum da bu yazım kurallarına dikkat edildiği için herhangi bir konu hakkında bir konu açıldığında ve bu konu üzerinden çözüm sağlandığında yazım kurallarına göre düzgün değil ise arama motorları bu sayfaları düzgün indexleyemiyor. Cümleler metinler ne kadar düzgün yazılırsa o kadar kolay indexleniyor ve Google üzerinden arama yaptığınızda direk o forum üzerinden benzer bir konuyu görebilmenizi sağlıyor. Benzer olarak yapay zekalar da arama yaptığında bu sayfalar üzerinde net bilgi elde ediyor.

eskiden yine iyi yazışabiliyorduk. ben çoğu konumu ilk başta orda açtım ve çözdüm. ama sonradan işte kural işini fazla abarttılar. eğer kuralları eskisi gibi biraz daha yumuşak yaparlarsa oraya bakar dönerim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri