Yılbaşında ne yapıyorsunuz? Ben 23 yıldır olduğu gibi evde ailecek o ses türkiye izleyerek ve mandalina yiyerek yeni yıla gireceğim. Bir kez de dışarıda arkadaşlarımla gezerek eğlenerek girmek isterdim ama arkadaşım yok
Cs tabii kiYılbaşında ne yapıyorsunuz? Ben 23 yıldır olduğu gibi evde ailecek o ses türkiye izleyerek ve mandalina yiyerek yeni yıla gireceğim. Bir kez de dışarıda arkadaşlarımla gezerek eğlenerek girmek isterdim ama arkadaşım yok
enerji içeceği jelibon dizi filmYılbaşında ne yapıyorsunuz? Ben 23 yıldır olduğu gibi evde ailecek o ses türkiye izleyerek ve mandalina yiyerek yeni yıla gireceğim. Bir kez de dışarıda arkadaşlarımla gezerek eğlenerek girmek isterdim ama arkadaşım yok
Arkadaşlarla kuruyemiş bira keyfiyle gireceğizYılbaşında ne yapıyorsunuz? Ben 23 yıldır olduğu gibi evde ailecek o ses türkiye izleyerek ve mandalina yiyerek yeni yıla gireceğim. Bir kez de dışarıda arkadaşlarımla gezerek eğlenerek girmek isterdim ama arkadaşım yok
Evde Oturcam Taksime Gitmeyin Bomba Patlatma İhtimalleri VarYılbaşında ne yapıyorsunuz? Ben 23 yıldır olduğu gibi evde ailecek o ses türkiye izleyerek ve mandalina yiyerek yeni yıla gireceğim. Bir kez de dışarıda arkadaşlarımla gezerek eğlenerek girmek isterdim ama arkadaşım yok
Yapan senmi olacanPompa yaparak girecem yeni yıla
Bugün de çalışmayıver hocam sal keyfine bakFinallere çalışmaya çalışacam
Ben keyfime bakarsam sınavlar pek keyfi bakmıyor hocamBugün de çalışmayıver hocam sal keyfine bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal bir gün gibi geçecek pek bir şey yapacağımı sanmam Zaten bu yıl tek girecem , bi dominos - red bull yapar yayın falan izlerim herhalde. Akşam film zinciri yapalım mı arkadaşlar ne dersiniz ?