Yılbaşı planlarınız neler

gokhanium

80+
Reaksiyon skoru
36
Yılbaşında ne yapıyorsunuz? Ben 23 yıldır olduğu gibi evde ailecek o ses türkiye izleyerek ve mandalina yiyerek yeni yıla gireceğim. Bir kez de dışarıda arkadaşlarımla gezerek eğlenerek girmek isterdim ama arkadaşım yok

Yılbaşında ne yapıyorsunuz? Ben 23 yıldır olduğu gibi evde ailecek o ses türkiye izleyerek ve mandalina yiyerek yeni yıla gireceğim. Bir kez de dışarıda arkadaşlarımla gezerek eğlenerek girmek isterdim ama arkadaşım yok
Cs tabii ki

CS oynamak, mandalina yemek, ailecek film izlemek seçeneklerim arasında. Benim ''arkadaşlarım'' var ama beraber kutlamayacağız

enerji içeceği jelibon dizi film

Pc başında. Artık valo mu oynarım yoksa dizi film mi izlerim bilmiyorum

Evde Oturcam Taksime Gitmeyin Bomba Patlatma İhtimalleri Var

Finallere çalışmaya çalışacam :D
Bugün de çalışmayıver hocam sal keyfine bak :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal bir gün gibi geçecek pek bir şey yapacağımı sanmam :D Zaten bu yıl tek girecem , bi dominos - red bull yapar yayın falan izlerim herhalde. Akşam film zinciri yapalım mı arkadaşlar ne dersiniz ?

Bugün de çalışmayıver hocam sal keyfine bak :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal bir gün gibi geçecek pek bir şey yapacağımı sanmam :D Zaten bu yıl tek girecem , bi dominos - red bull yapar yayın falan izlerim herhalde. Akşam film zinciri yapalım mı arkadaşlar ne dersiniz ?
Ben keyfime bakarsam sınavlar pek keyfi bakmıyor hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,955
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri