Ne şanssızsın öyle.Yıldırım nasıl hep aynı yere düşebilir?Eğer dediğin şey şimşek ise elektrikten dolayı modemin yanıyor.Akim koruyucu prizler var.Onlardan al bir daha dene.Sorum başlıktaki gibi neredeyse her yıldırım çaktığında modemim yanıyor hat kablosu üzerinden yanmaması için vb ne gibi önlemler alabilirim yapılabilecek bişeyler vrmı ?
o nasıl geliyorHocam prizden dolayı değil zaten vdsl hat üzerinden geliyor o akım
Valla bilmiyorum hocam vdsl hat üzerinden diye tahmin ediyorum en azından priz üzerinden gelseydi muhtemelen diğer aletleride etkilerdio nasıl geliyor![]()
türktelekom ile konuşunBu yüzden 4 tane modem yaktık artık gök gürülderken modemi komple söküyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla bilmiyorum hocam vdsl hat üzerinden diye tahmin ediyorum en azından priz üzerinden gelseydi muhtemelen diğer aletleride etkilerdi
Benim hat elektrik direklerinden geliyor havadan yerden fln değil yanitürktelekom ile konuşun
tamam işte kabloda sorun vardırBenim hat elektrik direklerinden geliyor havadan yerden fln değil yani
Sanmıyorum.Hocam prizden dolayı değil zaten vdsl hat üzerinden geliyor o akım
Valla bilmiyorum hocam şuan elektriklerde gitti ztn ne zaman modem yansa sadece modeme zarar geliyor başka cihazlarda sorun olmuyor.Sanmıyorum