Neler Yeni

YINDIAO AJAZZ AJ199 Aldım Son Derece Detaylı İncelemesi Yakında Geliyor

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Ekran görüntüsü 2023-05-03 000747.png

Arkadaşlar AJAZZ AJ 199 mouse u deneme maksadıyla sipariş ettim. Bunun yanısıra RK 68 klavyeyi de aldım, her ikisi için de oldukça detaylı bir incelemeyi ürünler elime ulaşınca paylaşacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar AJAZZ AJ 199 mouse u deneme maksadıyla sipariş ettim. Bunun yanısıra RK 68 klavyeyi de aldım, her ikisi için de oldukça detaylı bir incelemeyi ürünler elime ulaşınca paylaşacağım.
ASDŞklfşSZDKLŞGSJKFKLESAfgjLŞJ ALMIŞ VALLA MAGIC REFİNERI SONUNDA ASLRFKFŞLSAKFŞLSKGLŞSAFK PATLADIM GÖRÜNCE
Mesaj otomatik birleştirildi:

KANKA HAYIRL OLSUN MAGIC REFINERI GORUNCE HARBİ PATLADIM GÜLE GÜLE KULLAN VALLA :D

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
ASDŞklfşSZDKLŞGSJKFKLESAfgjLŞJ ALMIŞ VALLA MAGIC REFİNERI SONUNDA ASLRFKFŞLSAKFŞLSKGLŞSAFK PATLADIM GÖRÜNCE

KANKA HAYIRL OLSUN MAGIC REFINERI GORUNCE HARBİ PATLADIM GÜLE GÜLE KULLAN VALLA :D
kanka valla şu klavye çok ilgimi çekiyor kablosuz ve hot swap cart curt diye. Ancak hot swapla fln isim olmadigindan ve rgb istedigimden kablolu bir modele mi yonelsem diyorum cm sk620 gibi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
nasıl bi güldüysen pc dondu ahuhahaha neyse klavye yi değil de mouse u çok merak ediyorum, bakalım neler olacak
Klavye zaten güzel o kadar önerdik :D Allahını seversen click latency test yap bide baksana uçan tekme atınca kırılıyor mu kanka anlarsın ya kalite falan 🤙🤙

kanka valla şu klavye çok ilgimi çekiyor kablosuz ve hot swap cart curt diye. Ancak hot swapla fln isim olmadigindan ve rgb istedigimden kablolu bir modele mi yonelsem diyorum cm sk620 gibi?
Kanka bütçen 1100 tl çıkar mı?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye zaten güzel o kadar önerdik :D Allahını seversen click latency test yap bide baksana uçan tekme atınca kırılıyor mu kanka anlarsın ya kalite falan 🤙🤙

Kanka bütçen 1100 TL çıkar mı?
o pikaçu bugün yine başka bi konunun altında bu mouse ye sallıyordu. sırf ona kızdığımdan aldım, 1 metre yükseklikten fayansın üstüne bırakacam bakalım ne olacak. ADamların argümanı, mouse düşse kırılırmış. Aga düşürme. nerdeyse 20 senedir mouse düşürmedim ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
o pikaçu bugün yine başka bi konunun altında bu mouse ye sallıyordu. sırf ona kızdığımdan aldım, 1 metre yükseklikten fayansın üstüne bırakacam bakalım ne olacak. ADamların argümanı, mouse düşse kırılırmış. Aga düşürme. nerdeyse 20 senedir mouse düşürmedim ben.
Kanka ben üstünden yol silindiriyle geçtim kırıldı ya valla çinli minli alınmaz ya Hasteyi 1 cm yüksekten bıraktım sapasağlam valla.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y

Kanka bütçen 1100 TL çıkar mı?
banggooddaki klavyeyi gördüm guzel ama bütçe malesef

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Keşke bunu alsaydınız hocam halen kullanıyorum katiyen değiştirmeyi düşünmüyorum
aşağı yukarı aynıdırlar ya, benim aldığımda rgb yok ama kablosuz, tipi de hoşuma gitti yedekte dursun diye aldım, yoksa claymore II den memnnunum sadece rx optik switch yazı yazarken baya zorluyo beni. Oyunlardaki performansı olsun malzeme kalitesi olsun çok sağlam bi klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ali
aşağı yukarı aynıdırlar ya, benim aldığımda rgb yok ama kablosuz, tipi de hoşuma gitti yedekte dursun diye aldım, yoksa claymore II den memnnunum sadece rx optik switch yazı yazarken baya zorluyo beni. Oyunlardaki performansı olsun malzeme kalitesi olsun çok sağlam bi klavye
bir hafta veya on gün içerisinde eline ulaşır mı acaba haftaya falan mouse alacağımda ondan önceye denk geliyorsa güzel olur bakabilmem açısından ama uygun değilse de problem yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
bir hafta veya on gün içerisinde eline ulaşır mı acaba haftaya falan mouse alacağımda ondan önceye denk geliyorsa güzel olur bakabilmem açısından ama uygun değilse de problem yok.
Sizin de hyper x haste atıp aklınızı bulandırdılar dimi hocam?

Sensör mensör aynı cart curtta dediler dimi? :D

Top Bottom