Neler Yeni

İnceleme YINDIAO AJAZZ AJ199 Kablosuz Oyun Faresi İnceleme

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Bir de inceleme derken bir skatezlerini falan baksaymışsın, grip tape falan almamız iyi olur mu söyleseymeşsin. Eline sağlık da incelemede hiçbir şey görmüyorum ben.

Darkone22

80+ Bronze
@Greewe "o 1000hZ'i sABiT vERMEZ kİ 750 VERir MaX"

Sabit 993Hz, hadi bakim.
Daha fazla da veriyor. Fakat kolum yoruldu 999 da oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pre Travel-Post Travel var mı? Click basım hissiyatı nasıl? Sağdan soldan sıkınca gıcırdıyor mu? Clickler sağa sola sallanıyor mu? Kontrol

edebilirseniz çok iyi olur.
Şuan gıcırtı yok. Click basım hissiyati iyi ama tok bir sesi yok

Bir de inceleme derken bir skatezlerini falan baksaymışsın, grip tape falan almamız iyi olur mu söyleseymeşsin. Eline sağlık da incelemede hiçbir şey görmüyorum ben.
Bir daha ki sefer öyle olur. Buyrun almaya cesaret edip meraklı olup siz yardımcı olmaya çalışın

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Bir daha ki sefer öyle olur. Buyrun almaya cesaret edip meraklı olup siz yardımcı olmaya çalışın
Saygısızlık ettiysem özür dilerim hocam. Ve bir mouse'a inceleme çekmek için 1k veremediğim için de özür dilerim.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
ben performansını çok merak etmiyorumaçıkçası, 3395 sensörü var switchleri de huano. benim merak ettiğim malzeme kalitesi ve ergonomi vs. gibi meseleler, videolu bi inceleme patlatırız buna

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Ben size laf söylemedim özür dilenecek bir şey yok. Sadece anlık aklıma gelen bunlardı. Skatez veya diğer incemeleri unuttum
Pre Travel-Post Travel var mı? Bakabilir misiniz acaba? Bilmiyorsanız mouse'nin tuşlarına basmadan önceki boşluk durumuna pre travel, bastıktan sonra tuşun hala aşağı doğru ilerlemesine ise post travel deniyor.

ANYA

80+ Bronze
Gayet güzelmiş mouse bu fiyatta göre baya iyi, çinde video yaptığı en çok şikayet alan alıcı uzatma kablo usb olmaması ve skatez kötü olduğu duymuştum, uzatma kablosu ve stakez satın alsan 1200tl civarı oluyor m3 nerdeyse aynı, eline sağlık.
bende aj199 almıştım 1 haftadır kargo koymadı vgn gördükte sonra iptal ettim.

Darkone22

80+ Bronze
Pre Travel-Post Travel var mı? Bakabilir misiniz acaba? Bilmiyorsanız mouse'nin tuşlarına basmadan önceki boşluk durumuna pre travel, bastıktan sonra tuşun hala aşağı doğru ilerlemesine ise post travel deniyor.
Teşekkür ederim sayenizde bir bilgi daha edindim. Hocam bastıktan sonra bırakınca aşağıya inme olayını falan diyorsanız böyle bir durum gerçekleşmiyor

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Teşekkür ederim sayenizde bir bilgi daha edindim. Hocam bastıktan sonra bırakınca aşağıya inme olayını falan diyorsanız böyle bir durum gerçekleşmiyor
Bu durum ucuz farelerde çok görülüyor. Gerçekten iyi o zaman bu fare, herkese öneririm. Hatta bir tane de ben alabilirim belki.

Elinize sağlık, iyi formlar.

Darkone22

80+ Bronze
Bu durum ucuz farelerde çok görülüyor. Gerçekten iyi o zaman bu fare, herkese öneririm. Hatta bir tane de ben alabilirim belki.

Elinize sağlık, iyi formlar.
Hocam ben sizin de bahsettiğiniz gibi malzemeden korkuyorum aerox 5 chakram core glorious falan kullanınca bi tedirgin oluyorum ama şuan iyi gibi

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Mouseda wooble var mı? Polling rate test videosu atar mısın foto yerine

Clickler sallanıyor mu?

Top Bottom