Neler Yeni

YİNE BEN YİNE UYARI - TEMU KONULARI

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Yanlış Kategori
Arkadaşlar TEMU konularını lütfen YURTDIŞI ALIŞVERİŞ diye belirtelim diyorum ama sanki bu konunun buraya açılmayacağını bilmiyormuşum gibi "yanlış kategori" diye eksi puan alıyorum.
Sevgili yöneticiler burada açılan TEMU konularına YURTDIŞI ibaresi ekleme zorunluluğu getirecek misiniz yoksa ben sürekli uyarı yapmak zorunda mı kalacağım?? Düzgün bir forum var, forumdaşlık ölmesin diyoruz evet de şu işin düzgünce yapılması gerekmiyor mu?
Birisi de geliyor "bu konunun buraya açılmayacağını bilmiyorsun" diyor. Güzel kardeşim ben bu konuyu buraya açtığım halde buradaki insanların görmesini sağlayamıyorum. Sizce başka bir kategoriye açsam orada bu insanların bu konuyu açıp okuyup da bilinçlenme imkanları var mı? Sigara sağlığa zararlı diye sigaranın üzerine değil de lolipopların üzerine mi yazıyorlar arkadaşlar bu konuyu bu kategoride açmak zorundayım başka yerde açsam zerre etkisi olmaz. Lütfen sevgili yöneticilerimizden ricam da bu konuyu buraya açtım diye bana değil konulara YURTDIŞI ALIŞVERİŞ-TEMU diye belirtmeyen arkadaşlara uyarı cezası verirseniz bir şeyler düzelmeye başlar. Yoksa anca bana uyarı cezası, yok efendim uzaklaştırma cezası falan uğraşır dururuz. Doğru yerde doğruları söylemek burada bari suç olmasın yahu haksız mıyım?
Çok mu zor "Evet bu arkadaş kategori kurallarına uymayan bir konu açmış ama haklı bir sebebi var, bundan sonra YURTDIŞI-TEMU diye belirtme kuralı getiriyoruz, alakasız konulara insanlar indirim var zannedip tıklamasın, Abdullah reis kendisi de sevmez CLİCKBAİT benzeri işleri, tık alma uğruna insanlara gereksiz linke tıklatmaya gerek yok" demek?? Çok mu zor gerçekten?
Lütfen bu sefer beni şaşırtın da aklı selim davranıp ne anlatmaya çalıştığıma odaklanıp çözüm üretin. Yoksa klasik tepki; konuyu kilitle, konu sahibine uyarı puanı ver bitti. Bu kadar sığ olmamalıyız, birbirimizi anlamalıyız diye düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu konuyu Sıcak Fırsatlar'a açtığın için bize gelene kadar üyelerden daha fazla uyarı ve tepki alacaksın haberin olsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,318
Üyeler
160,834
Son üye
kasap06
Top Bottom