Nutuk=0 YTLBütçem 500 TL her öneriye açığım gönderin gelsin
Ramazan Yetgin'in ders notları ve soru bankası, Kadir Gümüş'ün ders notları ve soru bankası. Bütçen hangisine yetiyorsa alabilirsin. Çok iyi kitaplardır bana bu sene ilk 6k yaptırdılar.Bütçem 500 TL her öneriye açığım gönderin gelsin
Limit , 345 , Bilgi Sarmal , Rüştü Hoca kitaplarıBütçem 500 TL her öneriye açığım gönderin gelsin
Bölümün neydiRamazan Yetgin'in ders notları ve soru bankası, Kadir Gümüş'ün ders notları ve soru bankası. Bütçen hangisine yetiyorsa alabilirsin. Çok iyi kitaplardır bana bu sene ilk 6k yaptırdılar.
Sözel hocam. Okuyacağım bölüm de Özel Eğitim Öğretmenliği olacak inşallah.Boli
Bölümün neydi
Ramazan Yetgin'in ders notları ve soru bankası, Kadir Gümüş'ün ders notları ve soru bankası. Bütçen hangisine yetiyorsa alabilirsin. Çok iyi kitaplardır bana bu sene ilk 6k yaptırdılar.
Hocam kitapçılarda daha uyguna bulursunuz bence. İnternette hep biraz daha pahalı oluyor. Ayrıca tavsiyeme uymanıza çok sevindim.Hocam parça parça alıcam bu uygunsa alıyorum![]()
Benim Hocam Yayınları 2026 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Ders Notları - Fiyatı, Yorumları
Benim Hocam Yayınları 2026 AYT Türk Dili ve Edebiyatı Ders Notları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bence bir bakın hocam eğer uzak değilse. Eğer uzaksa da bakmayın buradan da alabilirsiniz.Hocam bizim burda sadece işler kitapevi var ordada varmıdır bilmiyorum.
Hocam yanına şunuda almalımıyım/MSÜ felan yazıyor MSÜ sınavınada girmeyi düşünüyorumBence bir bakın hocam eğer uzak değilse. Eğer uzaksa da bakmayın buradan da alabilirsiniz.
Bu TYT için hocam. Eğer tut Türkçeniz iyiyse gerek yok ama tekrara ihtiyacınız varsa alınabilir. Ayrıca bu ürünler Benim Hocam'ın kendi sitesinde daha ucuzdur oradan bakın bence.Hocam yanına şunuda almalımıyım
![]()
2026 TYT- KPSS- MSÜ Parla Dil Bilgisi Konu Özetli Soru Bankası Benim Hocam Yayınları
2026 TYT- KPSS- MSÜ Parla Dil Bilgisi Konu Özetli Soru Bankası Benim Hocam Yayınlarıwww.benimhocam.com