Yks Sınavınız Nasıldı?

Sınav esnasında şekerleri yiyip kendinize sövdürtmeyin.

beni memlekette tutsun yeter ya hiç farklı şehire gidip düzenimi rahatımı bozacak niyetim yok. fen konularında sıkıntı yaşıyorum geri kalan her şey tamam

hade pazar günü saat 3 te görüşmek üzere ya kahraman olcaz yada 1 yıl gecikmeli atama yapacaz. attığınız doğru olsun , herkesin istediği gibi geçer umarım BAŞARILAR :peepokalp: :PeepoLeave:

Sınav esnasında şekerleri yiyip kendinize sövdürtmeyin.

Olmaaaz rakibimin dikkatini dağıtmam lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hade pazar günü saat 3 te görüşmek üzere ya kahraman olcaz yada 1 yıl gecikmeli atama yapacaz. attığınız doğru olsun , herkesin istediği gibi geçer umarım BAŞARILAR :peepokalp: :PeepoLeave:
Hepimize başarılar. İlk defa giricekler de tekte halettsin de bi sene çöp olmasın :peepokalp:

beyler bir tek pembe f/p canavarı, limonlu ve mentollü olanlar kötü onları yemeyin

Doğru diyo diğerleri berbat

beni memlekette tutsun yeter ya hiç farklı şehire gidip düzenimi rahatımı bozacak niyetim yok. fen konularında sıkıntı yaşıyorum geri kalan her şey tamam

O zaman çokta anlamı yok üninin ailevi evinde zor

Olmaaaz rakibimin dikkatini dağıtmam lazım

Hepimize başarılar. İlk defa giricekler de tekte halettsin de bi sene çöp olmasın :peepokalp:

Doğru diyo diğerleri berbat

O zaman çokta anlamı yok üninin ailevi evinde zor
kime göre neye göre zor benim ailemle aram on numara. Kendi çalışma ortamım var üniversiteyi aileden kaçıp kurtulmak olarak görmüyorum ki. Boğaziçini kazansam bile şuanki imkanlardan daha iyi imkanım olmayacak.

Valla deliksiz uyurum geçen sene defteri kapattık tek seferde girecek herkese başarılar dilediğiniz gibi olur inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,037
Üyeler
197,808
Son üye
mami1616
Geri